Όλγα Κεφαλογιάννη: Τίτλοι τέλους στο γάμο της με τον Μάνο Πενθερουδάκη
08:22 - 23/01/2020
Η Όλγα Κεφαλογιάννη σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε τον χωρισμό της από τον Μάνο Πενθερουδάκη ύστερα από 9 χρόνια γάμου.
The post Όλγα Κεφαλογιάννη: Τίτλοι τέλους στο γάμο της με τον Μάνο Πενθερουδάκη appeared first on TLIFE.
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Όλγα Κεφαλογιάννη - Μάνος Πενθερουδάκης: Τίτλοι τέλους στον γάμο τους
Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας που όλα αυτά τα χρόνια είναι αφοσιωμένη στην πολιτική της καριέρα, σε συνέντευξή...
Διαβάστε το στο ZouglaΌλγα Κεφαλογιάννη: Έκλεισε ένα μεγάλο κεφάλαιο της ζωής μου που αφορά στον γάμο μου
Η νέα χρονιά βρίσκει την Όλγα Κεφαλογιάννη σε ανασύνταξη σε προσωπικό επίπεδο...
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΌλγα Κεφαλογιάννη- Μάνος Πενθερουδάκης: Τίτλοι τέλους στον γάμο τους!
Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας που όλα αυτά τα χρόνια είναι αφοσιωμένη στην πολιτική της καριέρα, σε συνέντευξή της στην Athens Voice αποκάλυψε...
Διαβάστε το στο govastileto.grΌλγα Κεφαλογιάννη: Ο λαμπερός γάμος με τον Μάνο Πενθερουδάκη και ο αθόρυβος χωρισμός (ΒΙΝΤΕΟ)
Ήταν 22 Ιανουαρίου του 2010 όταν η Όλγα Κεφαλογιάννη, με ένα απλό νυφικό και ένα λαμπερό χαμόγελο έβγαινε από την εκκλησία των Ταξιαρχών, στο Κολωνάκι
The post Όλγα Κεφαλογιάννη: Ο λαμπερός γάμος με τον Μάνο Πενθερουδάκη και ο αθόρυβος χωρισμός (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΌλγα Κεφαλογιάννη: Τίτλοι τέλους στον γάμο της;
Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και ο σύζυγός της, Μάνος Πενθερουδάκης δεν είναι πια μαζί
Διαβάστε το στο mononews.grΌλγα Κεφαλογιάννη: Τίτλοι τέλους στον γάμο της με τον Μάνο Πενθερουδάκη
Η Όλγα Κεφαλογιάννη χώρισε από τον Μάνο Πενθερουδάκη.
Διαβάστε το στο gossip-tv.grΌλγα Κεφαλογιάννη: Τίτλοι τέλους στο γάμο της με τον Μάνο Πενθερουδάκη (φωτό)
Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Όλγα Κεφαλογιάννη παραχώρησε συνέντευξη στην Athens Voice και μεταξύ άλλων ανακοίνωσε ότι έκλεισε για εκείνη ένα μεγάλο κεφάλαιο στην προσωπική της ζωή, ο γάμος της. «Βρίσκομαι σε ένα μεταβατικό στάδιο γιατί πολύ πρόσφατα έκλεισε ένα μεγάλο κεφάλαιο της ζωής μου που αφορά στον γάμο μου», ήταν τα λόγια της Όλγας […]
Διαβάστε το στο irafina.grΧώρισε η Ολγα Κεφαλογιάννη με τον Μάνο Πενθερουδάκη
Νέα σελίδα στα προσωπικά της για την Ολγα Κεφαλογιάννη, η οποία χώρισε με τον επί 10 χρόνια σύζυγό της Μάνο Πενθερουδάκη.
Διαβάστε το στο fosonline.grΌλγα Κεφαλογιάννη: Αποκάλυψε το τέλος του γάμου της με τον Μάνο Πενθερουδάκη
Χώρισαν μετά από δέκα χρόνια
The post Όλγα Κεφαλογιάννη: Αποκάλυψε το τέλος του γάμου της με τον Μάνο Πενθερουδάκη appeared first on Instyle GR.
Διαβάστε το στο instyle.grΌλγα Κεφαλογιάννη: Τίτλοι τέλους στο γάμο της
Τίτλοι τέλους έπεσαν στον γάμο της Όλγας Κεφαλογιάννη και του Μάνου Πενθερουδάκη, όπως παραδέχτηκε η ίδια σε συνέντευξή της.Η βουλευτής της ΝΔ τόνισε ότι έκλεισε ένα μεγάλο κεφάλαιο της ζωής της, που αφορά στον γάμο της και πλέον βρίσκεται σε μια περίοδο ανασύνταξης.
«Να μπορώ να λειτουργώ σε ισορροπία, να βιώνω τις χαρές και τις λύπες της ζωής μαζί με την οικογένειά μου και τους φίλους μου. Βρίσκομαι σε ένα μεταβατικό στάδιο γιατί πολύ πρόσφατα έκλεισε ένα μεγάλο κεφάλαιο της ζωής μου που αφορά στον γάμο μου. Ήταν μια μακρά και δημιουργική περίοδος που μόνο καλές αναμνήσεις αφήνει. Τώρα χρειάζεται ανασύνταξη, όπως σε κάθε καινούργια αρχή», είπε μεταξύ άλλων στην Athens Voice.
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΌλγα Κεφαλογιάννη χώρισε: Το νέο της ξεκίνημα χωρίς τον Μάνο Πενθερουδάκη στο πλάι της
Όλγα Κεφαλογιάννη χώρισε: Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας σε συνέντευξη της μίλησε ανοιχτά για το τέλος που μπήκε στο γάμο της με τον Μάνο Πενθερουδάκη.
Διαβάστε το στο pagenews.gr