Ανδρέας Μικρούτσικος: H αναφορά στον αδερφό του, Θάνο Μικρούτσικο και η συγκίνησή του on air
13:38 - 30/11/2022
Δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνησή του ο Ανδρέας Μικρούτσικος στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα». Μετά την αναφορά στον αδικοχαμένο αδερφό του, Θάνο Μικρούτσικο ο παρουσιαστής «λύγισε» on air. Η Κατερίνα Καινούργιου, λόγω της ονομαστικής του εορτής, τον ρώτησε εάν θα του λείπει περισσότερες τέτοιες μέρες, με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να απαντά, πώς όταν θα […]
The post Ανδρέας Μικρούτσικος: H αναφορά στον αδερφό του, Θάνο Μικρούτσικο και η συγκίνησή του on air appeared first on OK.
Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
«Έσπασε» ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τον αδελφό του, Θάνο – «Μου είναι αδύνατο»
Την πιο ευάλωτη του πλευρά έδειξε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, το πρωινό της Πέμπτης, στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα στον […]
The post «Έσπασε» ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τον αδελφό του, Θάνο – «Μου είναι αδύνατο» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΑνδρέας Μικρούτσικος: Συγκινήθηκε μιλώντας για τον αδερφό του Θάνο Μικρούτσικο – «Μου είναι πιο εύκολο να κλαίω»
Τρία χρόνια συμπληρώνονται σε λίγο καιρό από τη μέρα που ο Θάνος Μικρούτσικος έφυγε από τη
To άρθρο Ανδρέας Μικρούτσικος: Συγκινήθηκε μιλώντας για τον αδερφό του Θάνο Μικρούτσικο – «Μου είναι πιο εύκολο να κλαίω» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr