Ο Μάρκος Σεφερλής ξεσπά κατά των επικριτών του – «Τους γράφω! Κάποια στιγμή το ποτήρι ξεχειλίζει»
08:30 - 23/01/2020
Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο “The 2night Show” ήταν ο Μάρκος Σεφερλής το βράδυ της Τετάρτης. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης μίλησε, […]
The post Ο Μάρκος Σεφερλής ξεσπά κατά των επικριτών του – «Τους γράφω! Κάποια στιγμή το ποτήρι ξεχειλίζει» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Μάρκος Σεφερλής κατά των επικριτών του – «Τους γράφω, κάποια στιγμή το ποτήρι ξεχειλίζει» (βίντεο)
«Όταν προσπαθούν να στρέψουν το κοινό εναντίον μου με επιχειρήματα που δεν στέκουν, εκεί στεναχωριέμαι».
Διαβάστε το στο Ο Μάρκος Σεφερλής απαντά στους επικριτές του: «Τους γράφω! Κάποια στιγμή το ποτήρι ξεχειλίζει»
Ο Μάρκος Σεφερλής το βράδυ της Τετάρτης ήταν καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2night Show»...
Διαβάστε το στο ZouglaΟ Μάρκος Σεφερλής ξεσπά κατά των επικριτών του: «Τους γράφω»
Ο Μάρκος Σεφερλής βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο «The 2night Show»...
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΟ Μάρκος Σεφερλής απαντά στους επικριτές του: «Τους γράφω! Κάποια στιγμή το ποτήρι ξεχειλίζει»
Ο Μάρκος Σεφερλής το βράδυ της Τετάρτης ήταν καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2night Show»
Ο δημοφιλής ηθοποιός σχολίασε μεταξύ...
Διαβάστε το στο govastileto.grΟ Μάρκος Σεφερλής ξεσπά κατά των επικριτών του – "Τους γράφω! Κάποια στιγμή το ποτήρι ξεχειλίζει" (VIDEO)
Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο “The 2night Show” φιλοξενήθηκε ο Μάρκος Σεφερλής το βράδυ της Τετάρτης. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τα σχόλια που ακούει από τους επικριτές του, δίνοντάς τους τη δική του απάντηση.
«Δεν βρίσκομαι σε κόντρα, βρίσκομαι σε άμυνα. Ξυπνάω το πρωί κι ακούω αυτόν να λέει αυτά, αυτήν να λέει αυτά. Τους γράφω, με την έννοια ότι λένε, λένε, λένε… Δεν με αφορά αυτό. Κάποια στιγμή, όμως, ξεχειλίζει το ποτήρι και ενοχλούμαι και στεναχωριέμαι όταν προσπαθούν να παραπληροφορήσουν τον κόσμο και να δημιουργήσουν για μένα μια εικόνα που δεν είμαι, και σαν άνθρωπος και σαν καλλιτέχνης.
Εγώ δεν χλευάζω κανέναν, τύπους κάνω κι έτσι προκαλώ το γέλι
Διαβάστε το στο thestival.grΟ Μάρκος Σεφερλής απαντά στους επικριτές του: «Τους γράφω - Κάποια στιγμή το ποτήρι ξεχειλίζει» (Video)
ΕΛΛAΔΑ
Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο “The 2night Show” ήταν ο Μάρκος Σεφερλής το βράδυ της Τετάρτης. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τα σχόλια που ακούει κατά καιρούς από τους επικριτές του, δίνοντάς τους τη δική του απάντηση.
«Δεν βρίσκομαι σε κόντρα, βρίσκομαι σε άμυνα. Ξυπνάω το πρωί κι ακούω αυτόν να λέει αυτά, αυτήν να λέει αυτά. Τους γράφω, με την έννοια ότι λένε, λένε, λένε… Δεν με αφορά αυτό. Κάποια στιγμή, όμως, ξεχειλίζει το ποτήρι και ενοχλούμαι και στεναχωριέμαι όταν προσπαθούν να παραπληροφορήσουν τον κόσμο και να δημιουργήσουν για μένα μια εικόνα που δεν είμαι, και σαν άνθρωπος και σαν καλλιτέχνης.
Εγώ δεν χλευάζω κανέναν, τύπους κάνω κι έτσι προκαλ
Διαβάστε το στο topontiki.grΟ Μάρκος Σεφερλής ξέσπασε: «Τους γράφω… κάποια στιγμή, όμως, ξεχειλίζει το ποτήρι» (photo+video)
Ο καλλιτέχνης μίλησε, μεταξύ άλλων, για την επίθεση που έχει δεχθεί κατά καιρούς, ξεσπώντας για τα σχόλια που έχουν ακουστεί για τον ίδιο, αλλά και την επαγγελματική του υπόσταση. Διαβάστε περισσότερα pasmina.gr
The post Ο Μάρκος Σεφερλής ξέσπασε: «Τους γράφω… κάποια στιγμή, όμως, ξεχειλίζει το ποτήρι» (photo+video) appeared first on CrashOnline.gr | Η Online έκδοση του περιοδικού CRASH!.
Διαβάστε το στο crashonline.grΟ Μάρκος Σεφερλής ξεσπά κατά των επικριτών του – «Τους γράφω! Κάποια στιγμή το ποτήρι ξεχειλίζει»
Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο “The 2night Show” ήταν ο Μάρκος Σεφερλής το βράδυ της Τετάρτης. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τα σχόλια που ακούει από τους επικριτές του, δίνοντάς τους τη δική του απάντηση. «Δεν βρίσκομαι σε κόντρα, βρίσκομαι σε άμυνα. Ξυπνάω το πρωί κι ακούω αυτόν να λέει αυτά, αυτήν […]
Διαβάστε το στο irafina.grΟ Μάρκος Σεφερλής ξεσπά κατά των επικριτών του: «Τους γράφω»
Ο Μάρκος Σεφερλής βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο «The 2night Show». Ο δημοφιλής καλλιτέχνης μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τα σχόλια που ακούει από τους επικριτές του, δίνοντάς τους τη δική του απάντηση. «Δεν βρίσκομαι σε κόντρα, βρίσκομαι σε άμυνα. Ξυπνάω το πρωί κι ακούω αυτόν να λέει αυτά, αυτήν να λέει αυτά. Τους γράφω, με την έννοια ότι λένε, λένε, λένε… Δεν με αφορά αυτό. Κάποια στιγμή, όμως, ξεχειλίζει το ποτήρι και ενοχλούμαι και στεναχωριέμαι όταν προσπαθούν να παραπληροφορήσουν τον κόσμο και να δημιουργήσουν για μένα μια εικόνα που δεν είμαι, και σαν άνθρωπος και σαν […]
Διαβάστε το στο dete.gr