Τσίπρας: Δεν ξέρω αν μυρίζει εκλογές, μυρίζουν όμως άσχημα οι πολιτικές της κυβέρνησης Μητσοτάκη

19:50 - 30/11/2022

Tη βεβαιότητά του ότι η μάχη των εκλογών - όποτε κι αν αυτές γίνουν - θα κερδηθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας κατά την εισήγησή του στη σημερινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος. Tη βεβαιότητά του ότι η μάχη των εκλογών - όποτε κι αν αυτές γίνουν - θα κερδηθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας κατά την εισήγησή του στη σημερινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος. “Δεν ξέρω και προφανώς δεν μπορούμε να γνωρίζουμε πότε θα γίνουν οι εκλογές για να απαλλαγούμε από αυτήν […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αλέξης Τσίπρας: Αυτό που «μυρίζει» άσχημα είναι οι πολιτικές τις κυβέρνησης

Το δικό του δίλημμα των εκλογών έθεσε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας σήμερα στην

Διαβάστε το στο hellasjournal.com

Τσίπρας: Δεν ξέρω αν μυρίζει εκλογές, όπως οσφρύζεται ο κ. Μητσοτάκης, ξέρω όμως ότι μυρίζουν πολύ άσχημα οι πολιτικές της κυβέρνησης

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματός του, ανέφερε: «Δε ξέρω αν μυρίζει εκλογές, όπως οσφρύζεται ο κ. Μητσοτάκης, ξέρω όμως ότι μυρίζουν πολύ έντονα και πολύ άσχημα οι πολιτικές της κυβέρνησής του». «Η βίαιη αναδιανομή πλούτου και εισοδήματος από τους αδύναμους και τους μεσαίους προς τους Το άρθρο Τσίπρας: Δεν ξέρω αν μυρίζει εκλογές, όπως οσφρύζεται ο κ. Μητσοτάκης, ξέρω όμως ότι μυρίζουν πολύ άσχημα οι πολιτικές της κυβέρνησης εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας