Euroleague: Ήττα για τον Ολυμπιακό από την Αναντολού Εφές στην Πόλη

21:28 - 01/12/2022

Ο Ολυμπιακός πήγε στην Κωνσταντινούπολη για να αντιμετωπίσει την Αναντολού Εφές στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Euroleague και έδειχνε έτοιμος να πάρει την 8η νίκη, αφού είχε το προβάδισμα μέχρι και το τέλος της τρίτης περιόδου, αλλά τελικά γνώρισε την 4η ήττα του αφού έχασε από την πρωταθλήτρια Ευρώπης με 82-71, έχοντας κακή απόδοση στο τελευταίο 10λεπτο. Οι Πειραιώτες άρχισαν καλά, όπως δείχνει και το 0-7 στο πρώτο δίλεπτο, με τον Αταμάν να αλλάζει σχεδόν όλη την 5άδα των γηπεδούχων που προσπαθούσαν αλλά δεν μπορούσαν να περιορίσουν τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα. Έτσι, οι ερυθρόλευκοι βρέθηκαν και στο +8 (8-16), πριν κλείσουν την πρώτη περίοδο στο +5 (13-18). Το παιχνίδι πήγαι

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ευρωλίγκα: Ήττα του Ολυμπιακού από την Ανατολού Εφές στην Πόλη

Η αστοχία και οι λανθασμένες αποφάσεις στα κρίσιμα σημεία, μετά τα μέσα της τρίτης περιόδου, κόστισαν στον Ολυμπιακό την ήττα στην Πόλη από την πρωταθλήτρια Ευρώπης Αναντολού Εφές. Οι «ερυθρόλευκοι», αν και ήλεγχαν το παιχνίδι ως το 25’, ηττήθηκαν με 82-71 στο «Sinan Erdem» και είδαν το ρεκόρ τους να υποχωρεί στο 7-4. Ανέβηκε στο […] The post Ευρωλίγκα: Ήττα του Ολυμπιακού από την Ανατολού Εφές στην Πόλη appeared first on Militaire.gr.

Διαβάστε το στο militaire.gr

Νέα ήττα για τον Ολυμπιακό (82-71) από την Αναντολού Εφές

Αφιλόξενη αποδείχτηκε η Κωνσταντινούπολη, δεύτερη πόλη μετά το Τελ Αβίβ, στην οποία ηττήθηκε ο Ολυμπιακός εκτός έδρας στη Euroleague αυτή τη σεζόν. The post Νέα ήττα για τον Ολυμπιακό (82-71) από την Αναντολού Εφές appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Η ώρα των φορολογικών δηλώσεων : Επτά «κλειδιά» που ξεκλειδώνουν φοροεκπτώσεις

«Ένα φλιτζάνι καφέ και καινούργια παπούτσια»: Η έκπληξη που έρχεται από την Αλβανία

«Πικρά» φέτος το σοκολατένια αυγά – Αυξημένη σε σχέση με πέρυσι η τιμή τους

Ρώσος δημοσιογράφος σκοτώθηκε σε επίθεση με drone στη Ζαπορίζια

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 20/4/2024

Αποδοκίμασαν τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο στον Βόλο – «Δεν έχουν καμία σχέση με την δημοκρατία»