Χείμαρρος η Ντόρα Κουτροκόη για τον ΣΚΑΪ: «Δεν μου φέρθηκαν έντιμα, ο Οικονόμου και ο Παυλόπουλος δεν με στήριξαν»
08:30 - 02/12/2022
Όπως έγινε γνωστό χθες, η Ντόρα Κουτροκόη αποχωρεί από την εκπομπή «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ, ύστερα από
To άρθρο Χείμαρρος η Ντόρα Κουτροκόη για τον ΣΚΑΪ: «Δεν μου φέρθηκαν έντιμα, ο Οικονόμου και ο Παυλόπουλος δεν με στήριξαν» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
«Έξω από τα δόντια» μίλησε η Ντόρα Κουτροκόη: «Δε μου φέρθηκαν έντιμα» – Το παράπονό της για Οικονόμου και Παυλόπουλο
«Η αλήθεια είναι ότι ξαφνιάστηκα που δεν είχα τη στήριξη που θα περίμενα και από τους δύο»
Διαβάστε το στο news.grΧείμαρρος η Ντόρα Κουτροκόη για τον ΣΚΑΪ: «Δεν μου φέρθηκαν έντιμα, ο Οικονόμου και ο Παυλόπουλος δεν με στήριξαν»
Όπως έγινε γνωστό χθες, η Ντόρα Κουτροκόη αποχωρεί από την εκπομπή «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ, ύστερα από μόλις τρεις μήνες παρουσίας. Η γνωστή δημοσιογράφος «έσπασε» τη σιωπή της στην εκπομπή Happy Day μετά το ρεπορτάζ περί αποχώρησής της από το κανάλι του Φαλήρου και επιβεβαίωσε την είδηση ότι φεύγει από τον ΣΚΑΪ, ενώ παράλληλα «πέταξε» και […]
Διαβάστε το στο irafina.gr