Μητσοτάκης για εκλογή ΠτΔ: Ο στόχος μου ήταν να επιλέξω ένα πρόσωπο που συμβολίζει την ενότητα της χώρα

10:33 - 23/01/2020

Την ικανοποίηση του για το πως κύλησε η χθεσινή μέρα εξέφρασε χθες το βράδυ στο Politico ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την άφιξή του στο Νταβός. Ο λόγος δεν ήταν, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, η ήρεμη πτήση με το αεροπλάνο της γραμμής από την Αθήνα στη Ζυρίχη, ούτε η ταχεία μετακίνηση της ελληνικής αποστολής από το αεροδρόμιο της Ζυρίχης στο Νταβός, αλλά ασφαλώς η εκλογή της Κατερίνας Σακελλαρόπουλου στη θέση της ΠτΔ. «Μόλις εκλέξαμε την πρώτη γυναίκα πρόεδρο στην ιστορία της ελληνικής Δημοκρατίας» ανέφερε ο Πρωθυπουργός. «Ο στόχος μου ήταν να επιλέξω ένα πρόσωπο που συμβολίζει την ενότητα της χώρας και, δεύτερον, να καταστήσω απολύτως σαφές ότι προχωράμε σε μια νέα εποχή» πρόσθεσε. Ο Π

Διαβάστε Περισσότερα στο thestival.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μητσοτάκης για Σακελλαροπούλου: «Ένα πρόσωπο που συμβολίζει την ενότητα της χώρας»

Την ικανοποίησή του εξέφρασε κατά τον απολογισμό των εξελίξεων της χθεσινής μέρας ο πρωθυπουργός...

Διαβάστε το στο Zougla

Μητσοτάκης για ΠτΔ: Στόχος μου ήταν να επιλέξω ένα πρόσωπο που συμβολίζει την ενότητα της χώρας

Την ικανοποίησή του εξέφρασε κατά τον απολογισμό των εξελίξεων της χθεσινής μέρας ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας κατά την άφιξή του στο Νταβός στην ιστοσελίδα «Politico». «Μόλις εκλέξαμε την πρώτη γυναίκα Πρόεδρο στην ιστορία της Ελληνικής Δημοκρατίας», ανέφερε ο πρωθυπουργός, επιλέγοντας να κάνει ειδική αναφορά στην εκλογής της Κατερίνας Σακελλαροπούλου στο ύπατο αξίωμα της χώρας. […]

Διαβάστε το στο neaselida.gr

Μητσοτάκης για ΠτΔ: Στόχος η επιλογή προσώπου που συμβολίζει την ενότητα στη χώρα - Προχωράμε σε νέα εποχή

Την ικανοποίησή του εξέφρασε κατά τον απολογισμό των εξελίξεων της χθεσινής μέρας (Τετάρτη 22 Ιανουαρίου) ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας κατά την άφιξή του στο Νταβός για το παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, στην ιστοσελίδα «Politico». «Μόλις εκλέξαμε την πρώτη γυναίκα Πρόεδρο στην ιστορία της Ελληνικής Δημοκρατίας», ανέφερε ο πρωθυπουργός, επιλέγοντας να κάνει ειδική αναφορά στην εκλογή της Κατερίνας Σακελλαροπούλου στο ύπατο αξίωμα της χώρας.«Ο στόχος μου ήταν να επιλέξω ένα πρόσωπο που συμβολίζει την ενότητα της χώρας και, δεύτερον, να καταστήσω απολύτως σαφές ότι προχωράμε σε μια νέα εποχή» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης. Ο πρωθυπουργός ανέφερε ότι η νέα Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει λάβει

Διαβάστε το στο dikaiologitika.gr

Κυρ. Μητσοτάκης για ΠτΔ: Στόχος μου ήταν να επιλέξω ένα πρόσωπο που συμβολίζει την ενότητα της χώρας

Την ικανοποίησή του εξέφρασε κατά τον απολογισμό των εξελίξεων της χθεσινής μέρας ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας κατά την άφιξή του στο Νταβός στην ιστοσελίδα «Politico». «Μόλις εκλέξαμε την πρώτη γυναίκα Πρόεδρο στην ιστορία της Ελληνικής Δημοκρατίας», ανέφερε ο πρωθυπουργός, επιλέγοντας να κάνει ειδική αναφορά στην εκλογής της Κατερίνας Σακελλαροπούλου στο ύπατο αξίωμα της χώρας. […]

Διαβάστε το στο politik.gr

Κυρ. Μητσοτάκης για ΠτΔ: Στόχος μου ήταν να επιλέξω ένα πρόσωπο που συμβολίζει την ενότητα της χώρας

Την ικανοποίησή του εξέφρασε κατά τον απολογισμό των εξελίξεων της χθεσινής μέρας ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας κατά την άφιξή του στο Νταβός στην ιστοσελίδα «Politico». The post Κυρ. Μητσοτάκης για ΠτΔ: Στόχος μου ήταν να επιλέξω ένα πρόσωπο που συμβολίζει την ενότητα της χώρας appeared first on analitis.gr.

Διαβάστε το στο analitis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thestival.gr

Δ. Νεάπολης – Συκεών: Με 143 μονάδες ενισχύθηκε η Δημοτική Τράπεζα Αίματος

Ένα αφιέρωμα στον δημιουργό Μανώλη Ρασούλη στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Γιατί δεν πρέπει να τον αφήνετε μόνο του τον σκύλο σας στην ακρογιαλιά

Δωρεάν εξετάσεις για την πρόληψη της οστεοπόρωσης στον Δ. Πυλαίας- Χορτιάτη

H "Μήδεια" του Μποστ έρχεται στο Θέατρο Γης

Μουσικό ταξίδι με την Γλυκερία στο Ωραιόκαστρο