Ντόρα Κουτροκόη για Οικονόμου – Παυλόπουλο: «Μου είπαν ότι δεν είχαν ιδέα, δεν έχω να χαιρετήσω κάποιον»

12:06 - 02/12/2022

Η Ντόρα Κουτροκόη, πριν από λίγη ώρα υπέγραψε την απόλυσή της από τον ΣΚΑΪ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γρηγόρη […] The post Ντόρα Κουτροκόη για Οικονόμου – Παυλόπουλο: «Μου είπαν ότι δεν είχαν ιδέα, δεν έχω να χαιρετήσω κάποιον» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ντόρα Κουτροκόη: Νέα καρφιά για Δημήτρη Οικονόμου και Άκη Παυλόπουλο - «Μου έφτασε ότι χαιρέτισα το μακιγιάζ»

«Ήθελα μεγαλύτερη στήριξη από τους ίδιους» είπε στις πρώτες δηλώσεις μετά την υπογραφή της απόλυσής της

Διαβάστε το στο

Ντόρα Κουτροκόη: Οικονόμου και Παυλόπουλος μου είπαν ότι δεν είχαν ιδέα – Χαιρέτησα μόνο τα κορίτσια στο μακιγιάζ

Την πικρία της για τον τρόπο που έληξε η συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ εξέφρασε η Ντόρα Κουτροκόη, που πριν από λίγη ώρα υπέγραψε την απόλυσή της. «Υπέγραψα μόλις την απόλυση, αποχωρώ από το κανάλι» είπε η δημοσιογράφος μιλώντας στο «Πρωινό». «Η αντιπρόταση έγινε χθες το απόγευμα στις 4 μετά από όλα όσα είχαν ειπωθεί στις εκπομπές. Ήταν για βοηθός αρχισυντάκτη που δεν είχε σχέση με το αντικείμενό μου και με την αρχισυνταξία που έχω κάνει όλα αυτά τα χρόνια» προσέθεσε ξεκαθαρίζοντας τι ακριβώς πρόταση της έγινε μετά τα δημοσιεύματα. «Είμαι στενοχωρημένη γιατί έγινε πολύ ξαφνικά, σε χρονική στιγμή που είναι πάρα πολύ δύσκολο να κάνεις το επόμενο βήμα. Δεν είχα καμία ένδειξη ότι κάτι δεν πήγαιν

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ντόρα Κουτροκόη για Οικονόμου – Παυλόπουλο: «Μου είπαν ότι δεν είχαν ιδέα, δεν έχω να χαιρετήσω κάποιον»

Η Ντόρα Κουτροκόη υπέγραψε το πρωί της Παρασκευής (3.12.22) την απόλυσή της από τον ΣΚΑΪ....Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Ντόρα Κουτροκόη για Οικονόμου – Παυλόπουλο: «Μου είπαν ότι δεν είχαν ιδέα, δεν έχω να χαιρετήσω κάποιον»

Διαβάστε το στο sinidisi.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο