Πάολα: «Γράφουν συνέχεια ότι είμαι έγκυος» – Τι απαντά στις φήμες περί εγκυμοσύνης
10:56 - 03/12/2022
Η Παόλα και ο Γιάννης Πλούταρχος έκαναν χθες 2/12 πρεμιέρα σε γνωστό νυχτερινό κέντρο. Η κάμερα
To άρθρο Πάολα: «Γράφουν συνέχεια ότι είμαι έγκυος» – Τι απαντά στις φήμες περί εγκυμοσύνης δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πάολα: Τι απαντά στις φήμες περί εγκυμοσύνης
Η Παόλα και ο Γιάννης Πλούταρχος έκαναν την Παρασκευή 2/12, πρεμιέρα σε γνωστό νυχτερινό κέντρο. Η κάμερα της εκπομπής Open Weekend συνάντησε τη δημοφιλή τραγουδίστρια στα παρασκήνια λίγο πριν βγει στη σκηνή. Η Πάολα μίλησε για τα δημοσιεύματα περί εγκυμοσύνης, τη Eurovision αλλά και τις στιλιστικές της επιλογές που σχολιάστηκαν έντονα πριν από λίγες ημέρες. […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΠάολα: Τι απαντά στα δημοσιεύματα περί εγκυμοσύνης
Πρεμιέρα στο νυχτερινό κέντρο Fever έκαναν η Πάολα και ο Γιάννης Πλούταρχος και η κάμερα του Open Weekend συνάντησε την τραγουδίστρια στα παρασκήνια του νυχτερινού κέντρου. Η τραγουδίστρια μίλησε για τα δημοσιεύματα περί εγκυμοσύνης, τη Eurovision αλλά και τις στυλιστικές της επιλογές που σχολιάστηκαν έντονα. «Μη μου πεις κι εσύ για τις κάλτσες… έγινε τόσο θέμα; Θεωρήστε […]
The post Πάολα: Τι απαντά στα δημοσιεύματα περί εγκυμοσύνης appeared first on OK! Magazine Greece.
Διαβάστε το στο okmag.gr