Αλέξης Γεωργούλης: «Έχω χτυπηθεί τρεις φορές δυνατά από τον έρωτα»
17:34 - 04/12/2022
Ο Αλέξης Γεωργούλης μίλησε για το τροχαίο που είχε πριν από 20 χρόνια, αλλά και το πόσο τον επηρεάζει ο έρωτας στη ζωή του.Ο Αλέξης Γεωργούλης μίλησε για το τροχαίο που είχε πριν από 20 χρόνια, αλλά και το πόσο τον επηρεάζει ο έρωτας στη ζωή του.Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε γίνεται», όπου σχολίασε: «Γενικά αυτά που με πειράζουν είναι συναισθηματικά πράγματα, που χτυπάνε στην καρδιά και μένουν σαν μία ανάμνηση για […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν ένιωσα ποτέ τόση ένταση, όσο στον έρωτα»
Ο Αλέξης Γεωργούλης μίλησε σε συνέντευξη σήμερα (04.12.2022) στο «Καλύτερα δεν γίνεται» και μεταξύ άλλων τόνισε το πόσο τον επηρεάζει το συναίσθημα στην ζωή του αλλά και πόσο μπορεί να τον συνταράξει ο έρωτας. Στην ερώτηση της Ναταλίας Γερμανού σχετικά με το πότε ενοχλήθηκε τελευταία φορά από κάτι, ο Αλέξης Γεωργούλης τόνισε ότι: «Γενικά αυτά ... Περισσότερα
To άρθρο Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν ένιωσα ποτέ τόση ένταση, όσο στον έρωτα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Αλέξης Γεωργούλης: Έχω «χτυπηθεί» τρεις φορές δυνατά από τον έρωτα
Ο αγαπημένος ηθοποιός και Ευρωβουλευτής, Αλέξης Γεωργούλης, μίλησε για την προσωπική του ζωή.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΟ Αλέξης Γεωργούλης αποκαλύπτει: «Έχω “χτυπηθεί” τρεις φορές δυνατά από τον έρωτα»
Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» ήταν ο Αλέξης Γεωργούλης, ο οποίος μίλησε για το τροχαίο που είχε πριν από 20 χρόνια, αλλά και το πόσο τον επηρεάζει ο έρωτας στη ζωή του. «Γενικά αυτά που με πειράζουν είναι συναισθηματικά πράγματα, που χτυπάνε στην καρδιά και μένουν σαν μία ανάμνηση για πάντα. Αυτό που με […]
Διαβάστε το στο govastileto.gr