Γιαννόπουλος – Χριστοπούλου αρπάχτηκαν στον αέρα: «Αγαπώ ιδιαιτέρως τις γυναίκες και ας είμαι ομοφυλόφιλος»
12:02 - 05/12/2022
Στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό μας» βγήκε σήμερα ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, προκειμένου να μιλήσει για την ανάρτηση που έκανε το […]
The post Γιαννόπουλος – Χριστοπούλου αρπάχτηκαν στον αέρα: «Αγαπώ ιδιαιτέρως τις γυναίκες και ας είμαι ομοφυλόφιλος» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κόντρα Γιαννόπουλου – Χριστοπούλου για Μποφίλιου: «Αγαπώ ιδιαιτέρως τις γυναίκες και ας είμαι ομοφυλόφιλος»
Κόντρα προκλήθηκε στον αέρα της εκπομπής "Πρωινό μας" μεταξύ του Ποσειδώνα Γιαννόπουλου και της Έλενας Χριστοπούλου.Κόντρα προκλήθηκε στον αέρα της εκπομπής "Πρωινό μας" μεταξύ του Ποσειδώνα Γιαννόπουλου και της Έλενας Χριστοπούλου.Στον αέρα της εκπομπής φιλοξενήθηκε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, προκειμένου να μιλήσει για την ανάρτηση που έκανε το Σαββατοκύριακο για τη Νατάσα Μποφίλιου. Τα όσα είπε στην αρχή προκάλεσαν την αντίδραση της Έλενας Χριστοπούλου και οι δυο τους ήρθαν σε έντονη […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΠοσειδώνας Γιαννόπουλος σε αντιπαράθεση με την Έλενα Χριστοπούλου: «Αγαπώ ιδιαιτέρως τις γυναίκες και ας είμαι ομοφυλόφιλος»
O Ποσειδώνας Γιαννόπουλος βγήκε στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό μας» προκειμένου να μιλήσει για την ανάρτηση που έκανε το σαββατοκύριακο η Νατάσα Μποφίλιου. Τα λεγόμενά του προκάλεσαν την αντίδραση της Έλενας Χριστοπούλου και οι δυο τους ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεση.«Δεν το έχω μετανιώσει αυτό που έγραψα γιατί είναι το κλασικό μου χιούμορ… Στον χώρο της showbiz όλοι ταυτιζόμαστε με κάτι. […]
Διαβάστε το στο dete.gr