Έξαλλος ο Τριαντάφυλλος με την Κατερίνα Καινούργιου: «Σοβαρέψου λίγο κορίτσι μου» – Χαμός στο Instagram

14:54 - 05/12/2022

Εξοργισμένος ήταν σήμερα ο Τριαντάφυλλος με αυτό που είδε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Ο τίτλος «Ερμήνευσαν Τριαντάφυλλο και αποχώρησαν […] The post Έξαλλος ο Τριαντάφυλλος με την Κατερίνα Καινούργιου: «Σοβαρέψου λίγο κορίτσι μου» – Χαμός στο Instagram appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τριαντάφυλλος: Το ξέσπασμα κατά της Καινούργιου - «Σοβαρέψου λίγο κορίτσι μου»

Αφορμή στάθηκε η αναφορά του ονόματος του τραγουδιστή σε τίτλο της εκπομπής της - Η απάντηση της παρουσιάστριας

Διαβάστε το στο

Τριαντάφυλλος: Άγριο κράξιμο στην Καινούργιου – «Ναι ρε π@π@ρες – Σοβαρέψου, κορίτσι μου»

Έγινε χαμός!

Διαβάστε το στο

Τριαντάφυλλος: Ξέσπασμα κατά της Καινούργιου - «Σοβαρέψου κορίτσι μου»

Αφορμή στάθηκε η αναφορά του ονόματος του Τριαντάφυλλο σε τίτλο της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Εκτός εαυτού ο Τριαντάφυλλος με την Κατερίνα Καινούργιου – «Παπ… – Σοβαρέψου λίγο κορίτσι μου»

Εκτός εαυτού βγήκε ο Τριαντάφυλλος με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Super Κατερίνα» και τους καλεσμένους της, Ναταλί Κάκκαβα και Κώστα Αγέρη που αποχώρησαν από το Just2Us στο τελευταίο live. Η Νάταλι Κάκκαβα και ο Κώστας Αγέρης βρέθηκαν στο πλατό της εκπομπής και ο τίτλος που συνόδευε την συνέντευξή τους ήταν «Ερμήνευσαν Τριαντάφυλλο και αποχώρησαν από το J2US». Αυτό εξόργισε τον τραγουδιστή ο οποίος προχώρησε σε διαδικτυακό ξέσπασμα. «Ναι ρε πα….ες εγώ φταίω που αποχώρησαν, ρε πάτε καλά Κατερίνα Καινούργιου σοβαρέψου λίγο κορίτσι μου, δηλαδή έλεος. Στο Survivor εγώ φταίω σε όλα, εγώ φταίω έλεος ρε τα ίδια πάλι; Ύστερα σου λέει Φίλη μου η Κατερίνα» έγραψε σε instastory ο Τριαντάφ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

«Χαμός» με Τριαντάφυλλο και Κατερίνα Καινούργιου: «Σοβαρέψου λίγο κορίτσι μου»

Εξοργισμένος ήταν σήμερα ο Τριαντάφυλλος με αυτό που είδε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Ο τίτλος «Ερμήνευσαν Τριαντάφυλλο και αποχώρησαν από το J2US» για τη Ναταλί Κάκκαβα και τον Κώστα Αγέρη έβγαλε από τα ρούχα του τον γνωστό τραγουδιστή. Εξοργισμένος ήταν σήμερα ο Τριαντάφυλλος με αυτό που είδε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Ο τίτλος «Ερμήνευσαν Τριαντάφυλλο και αποχώρησαν από το J2US» για τη Ναταλί Κάκκαβα και τον Κώστα Αγέρη έβγαλε από τα ρούχα του τον γνωστό τραγουδιστή. Σε ανάρτηση που έκανε ο Τριαντάφυλλος στο Instagram, έγραψε: «Ναι ρε πα….ες εγώ φταίω που αποχώρησαν, […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

«Μπουρλότο» ο Τριαντάφυλλος με την Καινούργιου: «Ρε σοβαρέψου λίγο»

Φανερά εκνευρισμένος ήταν ο Τριαντάφυλλος με την Κατερίνα Καινούργιου και της εκπομπή της, «Super Κατερίνα».Περισσότερα...

Διαβάστε το στο queen.gr

«Μπουρλότο» ο Τριαντάφυλλος με την Καινούργιου: «Ρε σοβαρέψου λίγο»

Φανερά εκνευρισμένος ήταν ο Τριαντάφυλλος με την Κατερίνα Καινούργιου και…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Τριαντάφυλλος: Η ενόχληση με την Κατερίνα Καινούργιου και η κόντρα στο Instagram

Μεγάλη ενόχληση προκάλεσε στον Τριαντάφυλλο ένας τίτλος που χρησιμοποιήθηκε στην εκπομπή "Super Κατερίνα" της Κατερίνας Καινούργιου.

Διαβάστε το στο neolaia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο