Νίνο για την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του: «Ήταν πολύ σκληρό»

20:34 - 05/12/2022

O Νίνο βρέθηκε καλεσμένος στο Κοσμοράδιο 95,1 και τον Τάσο Ριζόπουλο και έδωσε μια αποκλειστική συνέντευξη για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια. Ο τραγουδιστής μίλησε για την απόπειρα δολοφονίας του στην Θεσσαλονίκη για τα παιδιά του, τον γιο του, ο οποίος είναι 10 ετών και την κόρη του, που τώρα είναι 8μιση ετών. Στην ερώτηση πώς […] The post Νίνο για την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του: «Ήταν πολύ σκληρό» appeared first on OK! Magazine Greece.

Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νίνο: Σοκάρει η εξομολόγησή του για την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του

«Δεν έχει γίνει ποτέ στην ιστορία σε κανέναν καλλιτέχνη στην Ελλάδα κάτι τέτοιο», δηλώνει

Διαβάστε το στο

Νίνο: Συγκλόνισε για την απόπειρα δολοφονίας του

Ο Νίνο μίλησε σε μια εκ βαθέως συνέντευξη για την απόπειρα δολοφονίας του, τα παιδιά του και τη EurovisionΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Νίνο: Η αποκάλυψη για την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του – Ήταν πολύ σκληρό, δεν έχει γίνει ποτέ σε κανέναν καλλιτέχνη στην Ελλάδα

Ο Νίνο παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο Κοσμοράδιο 95,1 και στον Τάσο Ριζόπουλο. Ο γνωστός ερμηνευτής μίλησε μεταξύ άλλων για την ένοπλη επίθεση που είχε δεχθεί πριν από χρόνια στην Θεσσαλονίκη, για τη Eurovision, αλλά και τα παιδιά του, τον γιο του, ο οποίος είναι 10 ετών και την κόρη του, που τώρα είναι 8μιση ετών την επικινδυνότητα του διαδικτύου. «Από τη δεκαετία των 30 μέχρι τα 40 ήρθαν στη ζωή τα παιδιά μου. Έγινα μπαμπάς, εκεί αυτόματα αλλάζει η ζωή εντελώς. Δεν τα ξέρουν όλα. Προσπαθώ να είμαι σκέτο μπαμπάς και πιστεύω το έχω καταφέρει. Τα παιδιά μου έχουν μια περιορισμένη πρόσβαση στο διαδίκτυο γιατί το διαδίκτυο τώρα είναι κάτι τρελό για ένα παιδί. Είναι τρομερά ε

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ο Νίνο για την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του: «Είναι η χειρότερη στιγμή της ζωής μου»

Ο Νίνο βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Τάσου Ριζόπουλου στο Κοσμοράδιο 95,1  όπου και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Ο γνωστός  τραγουδιστής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόπειρα δολοφονίας που δέχθηκε στη Θεσσαλονίκη. «Η απάντηση είναι ναι, αυτή είναι η χειρότερη. Ήταν δύσκολη στιγμή γιατί ήταν εκτός σεναρίου. Δεν έχει γίνει ποτέ στην […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Νίνο: Η αποκάλυψη για την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του – «Ήταν πολύ σκληρό»

Καλεσμένος στην ραδιοφωνική εκπομπή του Τάσου Ριζόπουλου στο Κοσμοράδιο 95,1 βρέθηκε καλεσμένος ο Νίνο. Ο γνωστός To άρθρο Νίνο: Η αποκάλυψη για την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του – «Ήταν πολύ σκληρό» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Ο Νίνο μιλάει για την απόπειρα δολοφονίας του

«Η απάντηση είναι ναι, αυτή είναι η χειρότερη. Ήταν δύσκολη στιγμή γιατί ήταν εκτός σεναρίου. Δεν έχει γίνει σε κανέναν καλλιτέχνη στην Ελλάδα κάτι τέτοιο. Γίνεται στη νύχτα και σε άλλα μονοπάτια, αλλά όχι σε καλλιτέχνη. Ήμουν μικρός 26 ετών όταν συνέβη αυτό.Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε το στο eretikos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ okmag.gr

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με έχει στηρίξει πολύ παραπάνω από ανθρώπους που περίμενα ότι θα το έκαναν»

Καίτη Φίνου: Εξηγεί για ποιο λόγο έχασε τα δόντια της

Κατερίνα Λιόλιου: Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε – «Είχα μια σκοτεινή περίοδο…»

Μαρία Κωνσταντάρου: Πήγε στο Cash or Trash για να πουλήσει έναν συλλεκτικό καθρέφτη

Κιάρα Φεράνι: Οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο της σπίτι

Ελεάνα Στραβοδήμου: «Με αφορά η δημιουργία οικογένειας, αλλά όχι ο γάμος»