Κλέλια Ανδριολάτου: Απαντά για το Maestro και τον Ρένο Ρώτα

10:54 - 06/12/2022

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» έκανε η Κλέλια Ανδριολάτου. Η νεαρή πρωταγωνίστρια του Maestro μίλησε για τη δεύτερη σεζόν […] The post Κλέλια Ανδριολάτου: Απαντά για το Maestro και τον Ρένο Ρώτα appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κλέλια Ανδριολάτου: Τι λέει για τη σχέση της με τον Ρένο Ρώτα και τη δεύτερη σεζόν του Maestro

Για τη δεύτερη σεζόν του Maestro και τη σχέση της με τον πρώην σύντροφό της, Ρένο Ρώτα, μίλησε η Κλέλια Ανδριολάτου στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star». Ειδικότερα, σε ερώτηση για το πότε θα φτιάξει βαλίτσες για τους Παξούς, όπου θα συνεχιστούν τα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, η ηθοποιός λέει; «Ελπίζω σύντομα. Φαντάζομαι μετά το Πάσχα, κάπου εκεί γύρω. Μου έχουν λείψει οι άνθρωποι, η θάλασσα, η ενέργεια του νησιού». Στη συνέχεια κλήθηκε να σχολιάσει τις πρόσφατες δηλώσεις του Ρένου Ρώτα, με τον οποίο υπήρξαν ζευγάρι για 3 χρόνια, ότι «ίσως η σχέση του με την Κλέλια δημιουργήσει πρόβλημα με κάποια νυν σύντροφό του». «Τι να πω εγώ; Αν το είπε, το είπε.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Κλέλια Ανδριολάτου-Maestro: Τι είπε για τη δεύτερη σεζόν – Το σχόλιο για τον Ρένο Ρώτα

Για τη δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης σειράς, τα γυρίσματα στους Παξούς, αλλά και για το πρόσφατο σχόλιο του πρώην συντρόφου της, Ρένου Ρώτα, μίλησε η Κλέλια Ανδριολάτου, στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star».Για τη δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης σειράς, τα γυρίσματα στους Παξούς, αλλά και για το πρόσφατο σχόλιο του πρώην συντρόφου της, Ρένου Ρώτα, μίλησε η Κλέλια Ανδριολάτου, στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star».Πότε αναμένεται να ετοιμάσει βαλίτσες για Παξούς και τι είναι αυτό που της έχει λείψει από το νησί; «Ελπίζω σύντομα. Φαντάζομαι μετά το Πάσχα, […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Κλέλια Ανδριολάτου: «Η σχέση μου με τον Ρένο Ρώτα είναι αγνή»

Στη σχέση της με τον Ρένο Ρώτα αναφέρθηκε η Κλέλια Ανδριολάτου σε δηλώσεις που έκανε στην To άρθρο Κλέλια Ανδριολάτου: «Η σχέση μου με τον Ρένο Ρώτα είναι αγνή» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο