Πατέρας 16χρονου Ρομά: "Δεν έπρεπε να πυροβολήσει το παιδί μου – Το μόνο που θέλουμε είναι δικαίωση"
12:50 - 07/12/2022
"Φυσικά ήταν λάθος αυτό που έκανε ο Κώστας και ζητάμε συγγνώμη, να μην πληρώσει και να φύγει, αλλά δεν έπρεπε να ακολουθήσει όλο αυτό", είπε ο πατέρας του 16χρονου.
Διαβάστε Περισσότερα στο thetoc.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πατέρας 16χρονου: Δεν έπρεπε να πυροβολήσει το παιδί μου – Ζητάμε δικαίωση (video)
Σε τραγική κατάσταση παρουσιάστηκαν στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης οι γονείς του 16χρονου Ρομά, που δέχθηκε σφαίρα στο κεφάλι από πυρά αστυνομικού.
The post Πατέρας 16χρονου: Δεν έπρεπε να πυροβολήσει το παιδί μου – Ζητάμε δικαίωση (video) appeared first on pressaris.gr.
Διαβάστε το στο pressaris.grΠατέρας 16χρονου: “Το μόνο που θέλουμε εμείς είναι δικαιοσύνη”
«Εμείς το μόνο που θέλουμε είναι δικαιοσύνη. Να τιμωρηθεί και να μπει μέσα γιατί πυροβόλησε έναν 16χρονο, που μεγάλωσα με τη φτώχεια μου. Ο γιος μου ήταν το καλύτερο παιδί, αν και έκανε αυτό που έκανε ζητάμε συγνώμη, δεν έπρεπε να τον πυροβολήσουν…” δήλωσε συντετριμμένος ο πατέρας του Κώστα Φραγκούλη εξερχόμενος από τα δικαστήρια. Δίπλα […]
Διαβάστε το στο dete.gr