Πατέρας 16χρονου Ρομά: "Δεν έπρεπε να πυροβολήσει το παιδί μου – Το μόνο που θέλουμε είναι δικαίωση"

12:50 - 07/12/2022

"Φυσικά ήταν λάθος αυτό που έκανε ο Κώστας και ζητάμε συγγνώμη, να μην πληρώσει και να φύγει, αλλά δεν έπρεπε να ακολουθήσει όλο αυτό", είπε ο πατέρας του 16χρονου.

Διαβάστε Περισσότερα στο thetoc.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πατέρας 16χρονου: Δεν έπρεπε να πυροβολήσει το παιδί μου – Ζητάμε δικαίωση (video)

Σε τραγική κατάσταση παρουσιάστηκαν στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης οι γονείς του 16χρονου Ρομά, που δέχθηκε σφαίρα στο κεφάλι από πυρά αστυνομικού. The post Πατέρας 16χρονου: Δεν έπρεπε να πυροβολήσει το παιδί μου – Ζητάμε δικαίωση (video) appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

Πατέρας 16χρονου: “Το μόνο που θέλουμε εμείς είναι δικαιοσύνη”

«Εμείς το μόνο που θέλουμε είναι δικαιοσύνη. Να τιμωρηθεί και να μπει μέσα γιατί πυροβόλησε έναν 16χρονο, που μεγάλωσα με τη φτώχεια μου. Ο γιος μου ήταν το καλύτερο παιδί, αν και έκανε αυτό που έκανε ζητάμε συγνώμη, δεν έπρεπε να τον πυροβολήσουν…” δήλωσε συντετριμμένος ο πατέρας του Κώστα Φραγκούλη εξερχόμενος από τα δικαστήρια. Δίπλα […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thetoc.gr

ΝΔ: "Καρφιά" για Παππά για την Προανακριτική για τα Τέμπη - "Έχει καταδικαστεί για αδίκημα ιδιαίτερης ηθικής απαξίας"

Συνεδριάζει η ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ: Πυρά Γεροβασίλη-Ραγκούση για το εξώδικο Κασσελάκη - Σε ψηφοφορία η σύγκληση της ΚΕ

Αλεξάνδρα Μαροσούλη: Η Ελεονώρα Μελέτη μας δείχνει για πρώτη φορά την όμορφη κόρη της

Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Γιαννάκης: "Όλα είναι καλά, γύρισα, κάνω ζωάρα" [βίντεο]

Καρκίνος παχέος εντέρου: Άρχισαν να στέλνονται τα sms για δωρεάν προληπτικές εξετάσεις - Τα self test και οι δικαιούχοι

Γιατί η "στατιστική του ΠΑΣΟΚ" δείχνει Νίκο Ανδρουλάκη- Τι συνέβη στις άλλες αναμετρήσεις