Κατήγγειλε απόπειρα βιασμού από μασέρ - «Έβαζε τα χέρια μέσα στο εσώρουχό μου» κατέθεσε η 23χρονη
18:46 - 07/12/2022
Ο κατηγορούμενος μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος, με περιοριστικούς όρους, όμως πληροφορίες του protothema.gr λένε πως εξετάζεται και άλλη περίπτωση γυναίκας που δέχθηκε παρόμοια επίθεση από τον 53χρονο «μακρυχέρη». Mέσα από τη δικογραφία της υπόθεσης ξεδιπλώνεται το χρονικό του τρόμου που βίωσε η 23χρονη κοπέλα από τον μεσήλικα μασέρ ο οποίος μάλιστα, πριν αποφασίσει να ασχοληθεί με το μασάζ, δούλευε για χρόνια στην τηλεόραση ως οπερατέρ σε εκπομπή γνωστού ονόματος της τηλεόρασης.
Διαβάστε Περισσότερα στο e-daily.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κατήγγειλε απόπειρα βιασμού από μασέρ – «Έβαζε τα χέρια μέσα στο εσώρουχό μου»
Εξελίξεις στην υπόθεση του Αλβανού μασέρ στη Νέα Σμύρνη που κατηγορείται για απόπειρα βιασμού σε βάρος μιας 23χρονης που επισκέφθηκε το ινστιτούτο για να κάνει μασάζ και δέχθηκε άγρια σεξουαλική επίθεση. Ο κατηγορούμενος μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος, με περιοριστικούς όρους, όμως πληροφορίες του protothema.gr λένε πως εξετάζεται και άλλη περίπτωση γυναίκας που δέχθηκε […]
Διαβάστε το στο irafina.grAπόπειρα βιασμού από αλβανό μασέρ – «Έβαζε τα χέρια μέσα στο εσώρουχό μου» κατέθεσε η 23χρονη
Εξελίξεις στην υπόθεση του Αλβανού μασέρ στη Νέα Σμύρνη που κατηγορείται για απόπειρα βιασμού σε βάρος μιας 23χρονης που επισκέφθηκε το ινστιτούτο για να κάνει μασάζ και δέχθηκε άγρια σεξουαλική επίθεση. Ο κατηγορούμενος μετά την απολογία του αφέθη ελεύθερος, με περιοριστικούς όρους, όμως πληροφορίες του protothema.gr λένε πως εξετάζεται και άλλη περίπτωση γυναίκας που δέχθηκε παρόμοια επίθεση από τον 53χρονο «μακρυχέρη». Το protothema.gr, μέσα […]
The post Aπόπειρα βιασμού από αλβανό μασέρ – «Έβαζε τα χέρια μέσα στο εσώρουχό μου» κατέθεσε η 23χρονη appeared first on Empisteutiko.gr.
Διαβάστε το στο empisteutiko.gr