Ξέσπασμα πατέρα 16χρονου: «Όταν πυροβόλησε, σκεφτόταν τα παιδιά του;»

20:06 - 07/12/2022

Η κατάσταση υγείας του 16χρονου παραμένει κρίσιμη, ενώ ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Ρομά έκανε έκκληση να σταματήσουν τα επεισόδια. Περισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ξεσπά ο πατέρας του 16χρονου Ρομά - «Όταν ο αστυνομικός πυροβόλησε σκέφτηκε τα παιδιά του;

Για τον σοβαρό τραυματισμό του γιου του από αστυνομικό μετά από καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη αναφέρθηκε ο πατέρας του 18χρονου Ρομά.   Σχετικά με την κατάσταση της υγείας του γιου του, ανέφερε: “Στα ίδια παραμένει ο Κώστας, δεν έχει επιπλοκές, κινδυνεύει η ζωή του», μιλώντας στον ΑΝΤ1. Οσον αφορά στις πληροφορίες για το πώς έγινε το περιστατικό ... Περισσότερα To άρθρο Ξεσπά ο πατέρας του 16χρονου Ρομά - «Όταν ο αστυνομικός πυροβόλησε σκέφτηκε τα παιδιά του; δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Πατέρας 16χρονου: Όταν πυροβόλησε το γιο μου, σκέφτηκε τα δικά του παιδιά;

Ο πατέρας του 16χρονου που δέχθηκε μία σφαίρα στο κεφάλι υπογράμμισε ότι οι αστυνομικές δυνάμεις θα μπορούσαν να έχουν αποφύγει τον πυροβολισμό.

Διαβάστε το στο

Συγκλονίζει ο πατέρας του 16χρονου: «Ο αστυνομικός όταν πυροβόλησε, σκέφτηκε τα παιδιά του;» (vid)

Σε δηλώσεις που έκανε ο πατέρας του 16χρονου, ανέφερε μεταξύ άλλων πως ο γιος του βρίσκεται σε αρκετά δύσκολη κατάσταση.

Διαβάστε το στο

Ο πατέρας του 16χρονου που δέχθηκε μία σφαίρα στο κεφάλι υπογράμμισε ότι οι αστυνομικές δυνάμεις θα μπορούσαν να έχουν αποφύγει τον πυροβολισμό.

Διαβάστε το στο tanea.gr

Διαβάστε το στο tovima

Θεσσαλονίκη – Πατέρας 16χρονου: «Την ώρα που πυροβόλησε ο αστυνομικός σκέφτηκε τα δικά του τα παιδιά;»

Την ώρα που ο 16χρονος Ρομά που δέχθηκε πυροβολισμό στο κεφάλι από αστυνομικό κατά τη διάρκεια καταδίωξης στη Θεσσαλονίκη επειδή έβαλε 20 ευρώ βενζίνη και έφυγε από το πρατήριο χωρίς να πληρώσει, ο πατέρας του αναρωτιέται αν ο ένστολος που τον πυροβόλησε σκέφτηκε τα δικά του παιδιά την στιγμή εκείνη. Ο πατέρας του 16χρονου, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1, το βράδυ της Τετάρτης (07/12) και αρχικά αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας του γιου του, Κώστα. «Στα ίδια παραμένει ο Κώστας, δεν έχει κάνει εμπλοκές. Κινδυνεύει η ζωή του όπως μου είπαν στο νοσοκομείο» ανέφερε αρχικά ο Παύλος Φραγκούλης. Σε ότι αφορά το πώς έγινε το περιστατικό που έστειλε το γιο του στο νοσοκομείο να δ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Πατέρας του 16χρονου: «Όταν ο αστυνομικός πυροβόλησε σκέφτηκε τα παιδιά του;»

Για τον σοβαρό τραυματισμό του γιου του από αστυνομικό μετά από καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη αναφέρθηκε ο πατέρας του 18χρονου Ρομά.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Πατέρας 16χρονου: Ο αστυνομικός όταν πυροβόλησε, σκέφτηκε τα παιδιά του;

"Όσον αφορά το κίνητρο του πυροβολισμού, ίσως να υπάρχει ρατσισμός γιατί είμαστε Ρομά", είπε ο πατέρας του 16χρονου

Διαβάστε το στο thetoc.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

NBA: Τρίτη σερί ήττα οι Μπακς, οι Μπουλς πήραν τη ματσάρα των 302 πόντων – Όλα τα αποτελέσματα

Προμηθέας: Το δέντρο που έζησε 5.000 χρόνια και κόπηκε από ένα ανθρώπινο λάθος

Βίντεο για γερά νεύρα: Σήκωσε όπλο σε αστυνομικό μέσα σε σούπερ μάρκετ

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρός 79χρονος που αυτοπυροβολήθηκε

Ξεκινάει και φέτος η «Μάχη της τσιπούρας» - Aναλυτής στο Newsbomb

Αγρότες - Ανεστίδης: «Δεν μου έχει έρθει κανένα χαρτί για έλεγχο» - Αρνείται τις κατηγορίες