Ινδονησία: Ισχυρός σεισμός 6,1 Ρίχτερ στη Δυτική Ιάβα

03:40 - 08/12/2022

Νέος ισχυρός σεισμός στην Ινδονησία.Περισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ινδονησία: Σεισμός 6,1 βαθμών στη Δυτική Ιάβα

Ο σεισμός έγινε αισθητός στην ινδονησιακή πρωτεύουσα Τζακάρτα και περιοχές που την περιβάλλουν - Δεν εκδόθηκε προειδοποίηση για τσουνάμι

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Ινδονησία: Νέος ισχυρός σεισμός 6,1 Ρίχτερ στην Δυτική Ιάβα

Νέος ισχυρός σεισμός, 6,1 βαθμών Ρίχτερ, χτύπησε την Δυτική Ιάβα στην Ινδονησία, όπως ανακοίνωσε η υπηρεσία γεωφυσικής (BMKG) της χώρας. Το επίκεντρο του νέου σεισμού στην Ινδονησία εντοπίστηκε 22 χιλιόμετρα από την πόλη Σουκαμπούμι και το εστιακό βάθος ήταν 104 χιλιόμετρα, διευκρίνισε η υπηρεσία. Ο σεισμός έγινε αισθητός στην πρωτεύουσα Τζακάρτα και περιοχές που την ... Περισσότερα To άρθρο Ινδονησία: Νέος ισχυρός σεισμός 6,1 Ρίχτερ στην Δυτική Ιάβα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Ινδονησία: Σεισμός 6,1 βαθμών στη Δυτική Ιάβα

Σεισμική δόνηση 6,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ έγινε αισθητός σήμερα στην επαρχία της Δυτικής Ιάβας, στην Ινδονησία, χωρίς πάντως να θεωρείται πως υπάρχει κίνδυνος να προκαλέσει τσουνάμι, ανακοίνωσε η υπηρεσία γεωφυσικής (BMKG) του αρχιπελάγους της νοτιοανατολικής Ασίας. Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε 22 χιλιόμετρα από την πόλη Σουκαμπούμι και το εστιακό βάθος ήταν 104 χιλιόμετρα, διευκρίνισε η υπηρεσία. Σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο, το μέγεθος του σεισμού ήταν 5,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ. Ο σεισμός έγινε αισθητός στην ινδονησιακή πρωτεύουσα Τζακάρτα και περιοχές που την περιβάλλουν, διαπίστωσαν δημοσιογράφοι του πρακτορείου ειδήσεων Reuters. Η Ινδονησία βρίσκεται πάνω

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ινδονησία: Ισχυρός σεισμός 6,1 Ρίχτερ στη Δυτική Ιάβα

Νέος ισχυρός σεισμός στην Ινδονησία. Σεισμική δόνηση μεγέθους 6,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ έγινε αισθητός το πρωί της Πέμπτης στην επαρχία της Δυτικής Ιάβας, στην Ινδονησία, χωρίς πάντως να θεωρείται πως υπάρχει κίνδυνος να προκαλέσει τσουνάμι, ανακοίνωσε η υπηρεσία γεωφυσικής (BMKG) του αρχιπελάγους της νοτιοανατολικής Ασίας. Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε 22 χιλιόμετρα από την […] The post Ινδονησία: Ισχυρός σεισμός 6,1 Ρίχτερ στη Δυτική Ιάβα appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Ινδονησία: Σεισμός ΤΩΡΑ 6,1 βαθμών στη Δυτική Ιάβα

Ο σεισμός έγινε αισθητός στην ινδονησιακή πρωτεύουσα Τζακάρτα και περιοχές που την περιβάλλουν - Δεν εκδόθηκε προειδοποίηση για τσουνάμι. Το άρθρο Ινδονησία: Σεισμός ΤΩΡΑ 6,1 βαθμών στη Δυτική Ιάβα εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

Κτηνωδία: Πυροβόλησαν και σκότωσαν δελφινάκι

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Βήμα τίτλου με εμφάνιση... Πρωταθλήτριας για την «Ένωση»

Super League: Στο +4 κι αγκαλιάζει τον τίτλο η ΑΕΚ

Σακελλαροπούλου από Χιλή: «Οι σχέσεις των δύο χωρών βρίσκονται σε άριστο επίπεδο»

Λασίθι: Περιπέτεια για 57χρονη πεζοπόρο που τραυματίστηκε στο φαράγγι του Ρίχτη

Γιώργος Λυγγερίδης: Το «φλασάκι» με τα 15 βίντεο από ανώνυμο πληροφοριοδότη ξεκλείδωσε την υπόθεση