Σκάνδαλο υποκλοπών: Σύγκρουση Μητσοτάκη-Τσίπρα στη Βουλή
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πώς αποτιμά η κυβέρνηση τους διαξιφισμούς Μητσοτάκη-Τσίπρα στη Βουλή
Κυβερνητικές πηγές αποτιμούν θετικά τη σημερινή αντιπαράθεση Μητσοτάκη-Τσίπρα στο βήμα της Βουλής, θεωρώντας ότι ο πρωθυπουργός έδωσε τις κατάλληλες απαντήσεις…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΣτα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων η κόντρα Μητσοτάκη – Τσίπρα στη Βουλή
Η κόντρα μεταξύ πρωθυπουργού και αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης κυριαρχεί στα πρωτοσέλιδα του Τύπου, σήμερα Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΥποκλοπές: Live η ομιλία Μητσοτάκη στη Βουλή
Ολοκληρώνεται απόψε η συζήτηση και ψήφιση από την Ολομέλεια της Βουλής, του νομοσχεδίου του υπουργείου Δικαιοσύνης, με τίτλο «Διαδικασία άρσης του απορρήτου των επικοινωνιών, κυβερνοασφάλεια και προστασία επικοινωνιών των πολιτών»
Διαβάστε το στο tovimaΗ άτακτη αποχώρηση Μητσοτάκη από τη Βουλή
Με την άτακτη υποχώρηση του πρωθυπουργού από την Βουλή κατέληξε η συζήτηση για τις υποκλοπές την Πέμπτη. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποχώρησε από την Βουλή με τρόπο άκρως αλαζονικό και… παιδιάστικο (σ.σ. “εγώ είμαι πρωθυπουργός, εγώ μιλάω τελευταίος”) μετά τα πιεστικά ερωτήματα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχετικά με το αν μπορεί να διαψεύσει ότι […]
Διαβάστε το στο trikalavoice.grΤο έβαλε στα πόδια ο Μητσοτάκης από τη Βουλή
«Πάμε αύριο πρωί μαζί να ρωτήσουμε αν υπήρξαν διατάξεις για τους αρχηγούς των Ενόπλων Δυνάμεων ή για υπουργούς σας» ήταν η πρόκληση του Αλέξη Τσίπρα προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη.Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
Διαβάστε το στο eretikos.gr