Ντόρα Κουτροκόη: «Ευχαριστώ την ΕΣΗΕΑ, η βασική μου διαφωνία είναι με τη διοίκηση του ΣΚΑΪ»
11:24 - 08/12/2022
Τη Ντόρα Κουτροκόη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα. Η δημοσιογράφος, που παραβρέθηκε σε event το βράδυ της Τετάρτης, […]
The post Ντόρα Κουτροκόη: «Ευχαριστώ την ΕΣΗΕΑ, η βασική μου διαφωνία είναι με τη διοίκηση του ΣΚΑΪ» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ντόρα Κουτροκόη για την αποχώρηση από τον ΣΚΑΪ: «Η βασική μου διαφωνία είναι με τη διοίκηση»
«Δεν έχουμε επικοινωνήσει με τον Δημήτρη Οικονόμου και τον Άκη Παυλόπουλο» συμπλήρωσε η δημοσιογράφος
Διαβάστε το στο Ντόρα Κουτροκόη: «Η βασική μου διαφωνία είναι με τη διοίκηση του ΣΚΑΪ – Ό,τι ήταν να πούμε με τον Δημήτρη και τον Άκη το έχουμε πει»
Για την ξαφνική απόλυσή της από τον ΣΚΑΪ την προηγούμενη εβδομάδα αλλά και τους πρώην συναδέλφους της μίλησε η Ντόρα Κουτροκόη στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα.Για την ξαφνική απόλυσή της από τον ΣΚΑΪ την προηγούμενη εβδομάδα αλλά και τους πρώην συναδέλφους της μίλησε η Ντόρα Κουτροκόη στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα.«Είμαι καλά με την έννοια ότι έχω πάρει πολύ μεγάλη στήριξη από συναδέλφους. Θέλω να ευχαριστήσω και το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ που έβγαλαν τη σχετική ανακοίνωση. Δεν υπάρχει κάτι […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΝτόρα Κουτροκόη για την αποχώρηση από τον ΣΚΑΪ: «Η βασική μου διαφωνία είναι με τη διοίκηση»
Για το πως αισθάνεται τώρα που έχουν περάσει κάποιες μέρες από την ξαφνική απόλυσή της από
To άρθρο Ντόρα Κουτροκόη για την αποχώρηση από τον ΣΚΑΪ: «Η βασική μου διαφωνία είναι με τη διοίκηση» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr