Τάσος Τρύφωνος για Πατέρα Αντώνιο: «Συνεργάτης του επέμενε να μπει το ΙΒΑΝ, μου έκανε εντύπωση»

12:58 - 08/12/2022

Καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκε νωρίτερα ο Τάσος Τρύφωνος. Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου για την κοινή […] The post Τάσος Τρύφωνος για Πατέρα Αντώνιο: «Συνεργάτης του επέμενε να μπει το ΙΒΑΝ, μου έκανε εντύπωση» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

O Τάσος Τρύφωνος για πατέρα Αντώνιο: «Ένας συνεργάτης του μού έλεγε ξανά και ξανά να μπει το ΙΒΑΝ στο βίντεο για να κάνει ο κόσμος δωρεές»

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης ο Τάσος Τρύφωνος. Ο παρουσιαστής μίλησε με την Κατερίνα Καινούργιου για τη συνέντευξη του πατρός Αντωνίου με την πρεσβυτέρα, πριν από λίγα χρόνια, αλλά και τον «Αδύναμο κρίκο». «Εγώ πήγα στη δομή της Κιβωτού στον Κολωνό πριν από τρία με τέσσερα χρόνια. Ήταν Χριστούγεννα τέτοια εποχή […] The post O Τάσος Τρύφωνος για πατέρα Αντώνιο: «Ένας συνεργάτης του μού έλεγε ξανά και ξανά να μπει το ΙΒΑΝ στο βίντεο για να κάνει ο κόσμος δωρεές» appeared first on OK! Magazine Greece.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο