Αντσελότι: Ο Ρονάλντο δεν μου δημιούργησε ποτέ πρόβλημα, αντίθετα τα έλυνε
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Στο πλευρό του Ρονάλντο ο Αντσελότι: «Ποτέ δεν μου δημιούργησε πρόβλημα»
Ο Ιταλός προπονητής είχε βρει τα κουμπιά του Ρονάλντο όσο τον είχε παίκτη στη Ρεάλ Μαδρίτης
Διαβάστε το στο Μουντιάλ 2022, Αντσελότι: «Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ποτέ δεν μου δημιούργησε πρόβλημα»
Τείχος προστασίας ύψωσε ο Κάρλο Αντσελότι στον Κριστιάνο Ρονάλντο, τονίζοντας σε συνέντευξή του ότι ο Πορτογάλος σταρ «ποτέ δεν μου δημιούργησε πρόβλημα» στις δύο σεζόν συνεργασίας τους, ενώ κατονόμασε και τους πέντε κορυφαίους σκόρερ της επόμενης γενιάς!
Διαβάστε το στο Αντσελότι για Ρονάλντο: «Ποτέ δεν δημιούργησε πρόβλημα - Δυνατός ο ανταγωνισμός στην Πορτογαλία»
Δηλώσεις αναφορικά με το θέμα που έχει προκύψει με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και την Πορτογαλία στο Μουντιάλ του Κατάρ έκανε ο Κάρλο Αντσελότι.
Διαβάστε το στο fosonline.grΑντσελότι: «Ο Ρονάλντο δεν μου δημιούργησε ποτέ πρόβλημα»
Ομαλή ήταν η συνύπαρξη του Κάρλο Αντσελότι με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη Ρεάλ Μαδρίτης, όπως ισχυρίστηκε ο Ιταλός τεχνικός. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Corriere dello Sport» ρωτήθηκε για τον Πορτογάλο σταρ και την απόφαση του Φερνάντο Σάντος να τον αφήσει στον πάγκο στην αναμέτρηση κόντρα στην Ελβετία. Ο Αντελότι ξεκαθάρισε πως ο Ρονάλντο ουδέποτε […]
The post Αντσελότι: «Ο Ρονάλντο δεν μου δημιούργησε ποτέ πρόβλημα» first appeared on ThesSports.
Διαβάστε το στο thessports.gr