Η Λατινοπούλου στηρίζει τον αστυνομικό που πυροβόλησε τον 16χρονο: «Ορθά έπραξε»

14:36 - 08/12/2022

Αντιδράσεις προκαλούν οι δηλώσεις που έκανε η Αφροδίτη Λατινοπούλου, μετά τα σχόλιά της στο Twitter, αναφορικά με την καταδίωξη και τον πυροβολισμό του 16χρονου στη Θεσσαλονίκη.Αντιδράσεις προκαλούν οι δηλώσεις που έκανε η Αφροδίτη Λατινοπούλου, μετά τα σχόλιά της στο Twitter, αναφορικά με την καταδίωξη και τον πυροβολισμό του 16χρονου στη Θεσσαλονίκη.Η αντιπρόεδρος του κόμματος του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, σε ανάρτησή της στο Twitter έγραψε:. «Η δουλειά της αστυνομίας είναι να μας προστατεύει. Οι αστυνομικοί δεν κρατάνε λουλούδια, αλλά όπλα. Τους κλέφτες […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η κατάθεση του αστυνομικού που πυροβόλησε κατά του 16χρονου

Κατάθεση έδωσε σήμερα ενώπιον του ανακριτή ο αστυνομικός που πυροβόλησε και τραυμάτισε τον 16χρονο Ρομά κατά την διάρκεια καταδίωξης στην Θεσσαλονίκη...

Διαβάστε το στο Zougla

«Δεν μπορούσα να στοχεύσω με ακρίβεια...»: Η κατάθεση του αστυνομικού που πυροβόλησε κατά του 16χρονου

«Στόχευσα όσο μπορούσα να στοχεύσω χαμηλά και σε καμιά περίπτωση προς την πλευρά του οδηγού«, αναφέρει μεταξύ άλλων στην κατάθεσή του ο αστυνομικός.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Κουτσούμπας για αστυνομικό που πυροβόλησε τον 16χρονο: «Κτήνος με στολή προστασίας του πολίτη»

Με τον πυροβολισμό του 16χρονου στην Θεσσαλονίκη ξεκίνησε την ομιλία του στη Βουλή για τις υποκλοπές ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Σε κατ’ οίκον περιορισμό ο αστυνομικός που πυροβόλησε τον 16χρονο

Σε βάρος του κατηγορούμενου αστυνομικού είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Τι κατέθεσε ο αστυνομικός που πυροβόλησε τον 16χρονο Ρομά: «Δεν μπορούσα να στοχεύσω με ακρίβεια»

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε η κατάθεση του αστυνομικού που πυροβόλησε κατά του 16χρονου Ρομά κατά τη διάρκεια της καταδίωξης στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Σε κατ’ οίκον περιορισμό ο αστυνομικός που πυροβόλησε τον 16χρονο στη Θεσσαλονίκη

Σε κατ’ οίκον περιορισμό θα είναι ο αστυνομικός που πυροβόλησε τον 16χρονο Ρομά στη Θεσσαλονίκη μετά από καταδίωξη που έγινε, γιατί δεν πλήρωσε 20 ευρώ βενζίνης. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, υπήρξε διαφωνία του εισαγγελέα με τον ανακριτή για την προφυλάκισή του. Νωρίτερα, κάτω από απόλυτη μυστικότητα μεταφέρθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης νωρίτερα το πρωί […] The post Σε κατ’ οίκον περιορισμό ο αστυνομικός που πυροβόλησε τον 16χρονο στη Θεσσαλονίκη appeared first on Militaire.gr.

Διαβάστε το στο militaire.gr

Στον ανακριτή σήμερα ο αστυνομικός που πυροβόλησε τον 16χρονο Ρομά

Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη από την εισαγγελέα πρωτοδικών για απόπειρα ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο (κακούργημα) και εκτέλεση παράνομου πυροβολισμού ακινητοποίησης ή εξουδετέρωσης (πλημμέλημα).

Διαβάστε το στο euro2day.gr

Η κατάθεση του αστυνομικού που πυροβόλησε κατά του 16χρονου

«Δεν μπορούσα να στοχεύσω με ακρίβεια» υποστηρίζει ο αστυνομικός που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας του νεαρού Ρομά στη Θεσσαλονίκη The post Η κατάθεση του αστυνομικού που πυροβόλησε κατά του 16χρονου appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr

Θεσσαλονίκη: Απολογείται ο αστυνομικός που πυροβόλησε τον 16χρονο Ρομά

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας απολογείται στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης ο αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ο οποίος κατηγορείται ότι πυροβόλησε τον 16χρονο Ρομά στη διάρκεια καταδίωξης στα Διαβατά. Ο κατηγορούμενος πέρασε λίγο πριν από τις 9 το πρωί το κατώφλι του γραφείου του α’ τακτικού ανακριτή Θεσσαλονίκης, προκειμένου να απολογηθεί για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει, και […]

Διαβάστε το στο mikrometoxos.gr

Σε κατ’ οίκον περιορισμό ο αστυνομικός που πυροβόλησε τον 16χρονο

Στο… σπίτι του αποφασίστηκε ότι θα παραμείνει ο 34χρονος αστυνομικός που πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά τον 16χρονο Ρομά, κατά τη διάρκεια καταδίωξης στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε διαφωνία ανακριτή και εισαγγελέα για την προφυλάκιση ή μη του κατηγορούμενου και το θέμα παραπέμπεται σε συμβούλιο πλημμελειοδικών. Βασική υπερασπιστική του γραμμή ήταν ότι πυροβόλησε υπό συνθήκες […] Σε κατ’ οίκον περιορισμό ο αστυνομικός που πυροβόλησε τον 16χρονο - olympia

Διαβάστε το στο olympia.gr

Θεσσαλονίκη: Στον ανακριτή ο αστυνομικός που πυροβόλησε τον 16χρονο – Ρομά έξω από τα δικαστήρια

Από άγνωστη είσοδο υπό τον φόβο νέων επεισοδίων μπήκε στα δικαστήρια ο 32χρονος κατηγορούμενος αστυνομικός που κατηγορείται ότι πυροβόλησε τον 16χρονο Ρομ στη Θεσσαλονίκη. Δρακόντεια μέτρα στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης. Κάτω από απόλυτη μυστικότητα μεταφέρθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης νωρίτερα το πρωί ο 32χρονος κατηγορούμενος αστυνομικός, ο οποίος φέρεται πως πυροβόλησε στο κεφάλι τον 16χρονο Ρομ, κατά τη διάρκεια […] The post Θεσσαλονίκη: Στον ανακριτή ο αστυνομικός που πυροβόλησε τον 16χρονο – Ρομά έξω από τα δικαστήρια appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Τι υποστήριξε στην απολογία του ο αστυνομικός που πυροβόλησε τον 16χρονο: «Έριξα χαμηλά»

Στην απολογία του ο αστυνομικός υποστήριξε ότι αρχικά δεν αντιλήφθηκε ότι έχει τραυματίσει τον οδηγό.

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Απολογείται σήμερα ο αστυνομικός που πυροβόλησε τον 16χρονο

Κάλεσμα Ρομά μέσω TikTok για συγκέντρωση

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Θεσσαλονίκη: Στον ανακριτή ο αστυνομικός που πυροβόλησε τον 16χρονο – Κινηματογραφική η μεταφορά του

Υπό το φόβο επεισοδίων από άλλους Ρομά, τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια, ενώ ο αστυνομικός μπήκε στο κτίριο των δικαστηρίων με… κινηματογραφικό τρόπο, χωρίς να τον δει κανείς! Σε βάρος του κατηγορούμενου αστυνομικού έχει ασκηθεί ποινική δίωξη από την εισαγγελέα πρωτοδικών Κυριακή Κλιάμπα για απόπειρα ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο (κακούργημα) και εκτέλεση παράνομου πυροβολισμού ακινητοποίησης […] The post Θεσσαλονίκη: Στον ανακριτή ο αστυνομικός που πυροβόλησε τον 16χρονο – Κινηματογραφική η μεταφορά του appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr

Θεσσαλονίκη: Τι υποστήριξε στην κατάθεσή του ο αστυνομικός που πυροβόλησε κατά του 16χρονου

«Στόχευσα όσο μπορούσα να στοχεύσω χαμηλά»Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε το στο eretikos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας-Ναταλία Ανδρικοπούλου: Απίθανη εμπλοκή στον αέρα – «Άμα με αφήσεις κάποτε να μιλήσω»

Ελένη Τσολάκη: Η απίστευτη αποκάλυψη για την Ελένη Μενεγάκη – «Μας ζητούσαν τη σακούλα! Το διανοείστε;»

Νόνη Δούνια: Η πρώτη αντίδραση για διαγραφή Παπανώτα – «Δεν χωράνε πλέον σεξιστικά σχόλια, ήταν αυτονόητο να γίνει»

Καλαμάτα: Στη φυλακή για απόπειρα βιασμού 29χρονης στο κέντρο της πόλης

Το Ισραήλ εξαπέλυσε επίθεση στο Ιράν, σύμφωνα με αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα – Ιράν: «Καμιά» σοβαρή ζημιά μετά τις εκρήξεις – Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

Κατερίνα Καινούργιου-Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ποζάρουν αγκαλιασμένες σε βραδινή έξοδο