Υποκλοπές – Μητσοτάκης σε Τσίπρα: Κάντε πρόταση δυσπιστίας, αν θεωρείτε ότι έχει θέμα συνοχής η ΝΔ
15:04 - 08/12/2022
«Σας ακουσα κ. Τσίπρα να επικαλείστε τις δηλώσεις των πρώην πρωθυπουργών Αντώνη Σαμαρά και Κώστα Καραμανλή. Αυτή η μόνιμη προσπάθεια να παρουσιάσετε διχασμένη τη ΝΔ τείνει μονίμως να πέφτει στο κενό»
Διαβάστε Περισσότερα στο tovima
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μητσοτάκης σε Τσίπρα: Κάντε πρόταση δυσπιστίας – Εδώ την κάνατε για έναν χιονιά δεν θα την κάνετε για ένα ζήτημα δημοκρατίας;
Απευθυνόμενος προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα ξεκίνησε τη δευτερολογία του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. «Κύριε Τσίπρα και Σαμαρικός και Καραμανλικός. Επίτευγμα είναι. Η μόνιμη προσπάθειά σας να παρουσιάσετε την παράταξη μας ως διχασμένη πέφτει στο κενό. Αν θεωρείτε ότι υπάρχει πρόβλημα κοινοβουλευτικής συνοχής στη ΝΔ κάντε πρόταση δυσπιστίας να το διαπιστώσετε. Έχει παρέλθει το εξάμηνο και την προηγούμενη την κάνατε για έναν χιονιά. Δεν θα την κάνετε για ένα ζήτημά δημοκρατίας όπως των παρακολουθήσεων;». «Όσον αφορά στην απόφαση της κυβέρνησης να υπαχθεί η ΕΥΠ στο γραφείο του πρωθυπουργού δεν γίνεται για πρώτη φορά όπως είπε ο κ. Τσίπρας αλλά είχε γίνει και από τον Ανδρέα Παπανδρέου κα
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΜητσοτάκης: Κάντε πρόταση δυσπιστίας για να διαπιστώσετε πόσο ομοιογενής είναι η ΚΟ της ΝΔ
«Εγώ είμαι 19 χρόνια στην πολιτική, δεν έχω κάνει καμία μήνυση ούτε αγωγή σε κανένα δημοσιογράφο, έχω ακούσει πολλά, μήνυση από μένα σε δημοσιογράφο δεν θα δείτε»
Διαβάστε το στο news.grΜητσοτάκης σε Τσίπρα : «Κάντε πρόταση δυσπιστίας – Επί των ημερών σας έγιναν 75.000 επισυνδέσεις»
Απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα ξεκίνησε την δευτερολογία του στη Βουλή, για το νομοσχέδιο για την ΕΥΠ, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Παράλληλα, κάλεσε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να καταθέσει πρόταση μομφής αν θεωρεί μείζον θέμα Δημοκρατίας τις παρακολουθήσεις. «Κύριε Τσίπρα και Σαμαρικός και Καραμανλικός. Επίτευγμα είναι. Η μόνιμη προσπάθειά σας να παρουσιάσετε την παράταξη μας […]
The post Μητσοτάκης σε Τσίπρα : «Κάντε πρόταση δυσπιστίας – Επί των ημερών σας έγιναν 75.000 επισυνδέσεις» first appeared on ThesSports.
Διαβάστε το στο thessports.gr