Πυροβολισμός 16χρονου: «Δεν σημάδεψα τον οδηγό» – Τα πρώτα λόγια του αστυνομικού
17:04 - 08/12/2022
Τα όσα προηγήθηκαν μέχρι τον τραυματισμό και την ακινητοποίηση του 16χρονου Ρομά κατά τη διάρκεια της καταδίωξης στη Θεσσαλονίκη περιγράφει στην κατάθεσή του ο αστυνομικός που πυροβόλησε κατά του νεαρού με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει σοβαρά στο κεφάλι. Σύμφωνα με την κατάθεσή του, που παρουσιάζει σήμερα το kathimerini.gr, ο αστυνομικός ανέφερε πως αρχικά βρισκόταν μαζί […]
Το άρθρο Πυροβολισμός 16χρονου: «Δεν σημάδεψα τον οδηγό» – Τα πρώτα λόγια του αστυνομικού εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsique.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πυροβολισμός 16χρονου: «Έριξα χαμηλά και τις δύο φορές, έπρεπε να σώσω τους συναδέλφους μου» – Τι είπε στην απολογία του ο αστυνομικός
Πυροβολισμός 16χρονου: «Και οι δύο βολές μου είχαν στοχεύσει χαμηλά» είπε στην απολογία του ο αστυνομικός που πυροβόλησε τον 16χρονο Ρομά. Ο κατηγορούμενος αστυνομικός, απολογήθηκε το πρωί στον 1ο τακτικό ανακριτή Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με πηγές, ο αστυνομικός υποστήριξε επίσης ότι ο υπάλληλος του πρατηρίου υγρών καυσίμων λέει ψέματα ότι δεν ήταν αυτός που ενημέρωσε τους αστυνομικούς για […]
Το άρθρο Πυροβολισμός 16χρονου: «Έριξα χαμηλά και τις δύο φορές, έπρεπε να σώσω τους συναδέλφους μου» – Τι είπε στην απολογία του ο αστυνομικός εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΠυροβολισμός 16χρονου: Σε κατ΄ οίκον περιορισμό ο αστυνομικός
Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών θα συνεδριάσει προκειμένου να αποφασίσει εάν ο αστυνομικός που πυροβόλησε τον Κώστα Φραγκούλη στη Θεσσαλονίκη θα προφυλακιστεί.
Διαβάστε το στο e-daily.grΠυροβολισμός 16χρονου: Διαφωνία εισαγγελέα – ανακριτή για την προφυλάκιση του αστυνομικού – Αποχώρησαν οι Ρομά
Σε κατ΄οίκον περιορισμό θα τεθεί ο αστυνομικός που πυροβόλησε τον 16χρονο Ρομά στα Διαβατα της Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια καταδίωξης με αποτέλεσμα να τραυματιστεί βαρύτατα ο ανήλικος καθώς σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε διαφωνία ανακριτή και εισαγγελέα για το αν θα έπρεπε να προφυλακιστεί. Μετά την εξέλιξη αυτή την τελική απόφαση για το αν ο αστυνομικός […]
Διαβάστε το στο e-ptolemeos.gr