Δήμητρα Παπαδοπούλου: «Ήταν ο καημός του μπαμπά μου»

17:50 - 08/12/2022

Η συγγραφέας και ηθοποιός Δήμητρα Παπαδοπούλου μίλησε για το μυθιστόρημά της, «Ο έρωτας μωρό μου είναι παιχνίδι» και τις συνθήκες κάτω από της οποίες κατάφερε να το φέρει σε πέρας. Ανάμεσά σε άλλα εξομολογήθηκε ότι εκείνο που της έμεινε από όλη αυτή τη διαδικασία είναι πως εντέλει κατάφερε να το ολοκληρώσει, μιας και δεν κατάφερε […] The post Δήμητρα Παπαδοπούλου: «Ήταν ο καημός του μπαμπά μου» appeared first on OK! Magazine Greece.

Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δήμητρα Παπαδοπούλου: Δεν πήρα το πτυχίο μου, τότε δεν με ενδιέφερε

Όλα όσα αποκάλυψε η Δήμητρα Παπαδοπούλου στη συνέντευξη στη δημόσια τηλεόραση.  Για το πτυχίο που δεν πήρε, τα ιδιαίτερα αλλά και την δημιουργία ενός μπαρ μίλησε μέσα σε όλα η Δήμητρα Παπαδοπούλου όταν βρέθηκε στο Στούντιο 4 με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ.  “Δεν πήρα το πτυχίο μου, δεν με ενδιέφερε ... Περισσότερα To άρθρο Δήμητρα Παπαδοπούλου: Δεν πήρα το πτυχίο μου, τότε δεν με ενδιέφερε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Δήμητρα Παπαδοπούλου: «Τα παράτησα όλα τότε και έκανα το μπαρ, πιο πολύ μου πήγαινε»

Καλεσμένη στο Στούντιο 4 βρέθηκε η Δήμητρα Παπαδοπούλου, το απόγευμα της Πέμπτης, προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση […] The post Δήμητρα Παπαδοπούλου: «Τα παράτησα όλα τότε και έκανα το μπαρ, πιο πολύ μου πήγαινε» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Δήμητρα Παπαδοπούλου: Έπαθα "γυναίκα", τώρα βάφομαι και κάνω μπούκλα

Η ηθοποιός μίλησε επίσης για το βιβλίο της, με τίτλο "Η αγάπη είναι ανακούφιση", το οποίο όπως είπε είναι κατά 60% αυτοβιογραφικό.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Δήμητρα Παπαδοπούλου: Έπαθα «γυναίκα», τώρα βάφομαι και κάνω μπούκλα

Στην παρέα του Στούντιο 4 βρέθηκε η Δήμητρα Παπαδοπούλου και μίλησε για τη ζωή της σε όλες τις φάσεις που έχει περάσει με την πάροδο του χρόνου. Ενώ η αφορμή για όλα ήταν το βιβλίο που έγραψε μέσα στην καραντίνα και είναι εν μέρει αυτοβιογραφικό. Αρχικά αναφέρθηκε στο σημείο που αναφέρει και στο βιβλίο της […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Δήμητρα Παπαδοπούλου: «Με κυνηγούσαν αστυνομικοί, ξύλο δεν έφαγα»

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4», και μίλησε για την εξωτερική της εμφάνιση που έχει αλλάξει, το βιβλίο, αλλά και το παρελθόν. Όπως είπε η γνωστή ηθοποιός κάποτε δεν ασχολούταν καθόλου με την εξωτερική της εμφάνιση, όμως τα τελευταία χρόνια αυτό έχει αλλάξει. «Δίνουμε το στίγμα μας με τα ρούχα μας. Αυτά […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ okmag.gr

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με έχει στηρίξει πολύ παραπάνω από ανθρώπους που περίμενα ότι θα το έκαναν»

Καίτη Φίνου: Εξηγεί για ποιο λόγο έχασε τα δόντια της

Κατερίνα Λιόλιου: Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε – «Είχα μια σκοτεινή περίοδο…»

Μαρία Κωνσταντάρου: Πήγε στο Cash or Trash για να πουλήσει έναν συλλεκτικό καθρέφτη

Κιάρα Φεράνι: Οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο της σπίτι

Ελεάνα Στραβοδήμου: «Με αφορά η δημιουργία οικογένειας, αλλά όχι ο γάμος»