Νέος διάλογος φωτιά Μαρινάκη-Σαββίδη: « Εσύ ως τι βρίσκεσαι εδώ; - Εσύ έχεις απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο»
17:20 - 23/01/2020
Έντονο διάλογο είχαν στην χθεσινή σύσκεψη των Big 4 ο Ιβάν Σαββίδης με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, με αποτέλεσμα να ανέβουν οι τόνοι ανάμεσα στους δυο τους.Κατά την διάρκεια μιας τοποθέτησής του ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός απευθυνόμενος στον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ φέρεται να του είπε: «Εσύ ως τι βρίσκεσαι εδώ, από την στιγμή που λες ότι οι μετοχές του ΠΑΟΚ δεν σου ανήκουν;». Ο Ιβάν Σαββίδης απάντησε με ένα αιχμηρό… καρφί: «Εγώ είμαι ο διοικητικός ηγέτης του ΠΑΟΚ. Οι μετοχές της ομάδας ανήκουν στην σύζυγό μου και τα παιδιά μου. Εσύ που έχεις απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο ως τι βρίσκεσαι εδώ;».
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σαββίδης σε Μαρινάκη: «Εσύ που έχεις απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο ως τι είσαι εδώ»;
Σχεδόν 24 ώρες μετά το τέλος της συνάντησης των Big 4 με την FIFA και την UEFA οι πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για όσα έγιναν μέσα στην αίθουσα Grand Ballroom της «Μεγάλης Βρετανίας», έχουν τεράστιο ενδιαφέρον και μπορούν να δώσουν τη δυνατότητα στον καθένα να σχηματίσει μια εικόνα. Ασφαλώς υπήρξαν και στιγμές έντασης, ή διαφωνίες, όπως ο διάλογος σε έντονος ύφος […]
Διαβάστε το στο myvolos.net