Αντρέτι: «Λάθος άνθρωπος έφυγε από τη Ferrari»

21:12 - 08/12/2022

Αντρέτι: «Λάθος άνθρωπος έφυγε από τη Ferrari» 08/12/2022 O Μάριο Αντρέτι μίλησε για την αποχώρηση του Ματία Μπινότο από τη Ferrari. Αναλυτικά όσα ανέφερε ο παγκόσμιος πρωταθλητής για τα όσα συμβαίνουν στη Ferrari: «Ήταν απαραίτητο να αλλάξει ο επικεφαλής της ομάδας; Πρέπει να γνωρίζουμε περισσότερα για να κρίνουμε σωστά, όμως για εμένα είναι ξεκάθαρο πως πρέπει να υπάρξει αλλαγή στη στρατηγική της Ferrari. Όταν έχεις ένα τόσο γρήγορο μονοθέσιο δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι πολύ διαφορετικό από τον ανταγωνισμό. Υπήρχαν περιπτώσεις όπου ομάδες είχαν στα μονοθέσιά τους τη μαλακή γόμα ελαστικών και η Ferrari είχε τη μεσαία γόμα ελαστικών.  Οι άλλες κορυφαίε

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αντρέτι: «Λάθος άνθρωπος έφυγε από τη Ferrari»

O Μάριο Αντρέτι μίλησε για την αποχώρηση του Ματία Μπινότο από τη Ferrari. Αναλυτικά όσα ανέφερε ο παγκόσμιος πρωταθλητής για τα όσα συμβαίνουν στη Ferrari: «Ήταν απαραίτητο να αλλάξει ο επικεφαλής της ομάδας; Πρέπει να γνωρίζουμε περισσότερα για να κρίνουμε σωστά, όμως για εμένα είναι ξεκάθαρο πως πρέπει να υπάρξει αλλαγή στη στρατηγική της Ferrari. […] The post Αντρέτι: «Λάθος άνθρωπος έφυγε από τη Ferrari» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)