Ρούλα Κορομηλά: ««Από το 2007 δίνω μάχη με ένα θηρίο που ζει μέσα στο σώμα μου»

09:00 - 09/12/2022

Aπόσπασμα από τη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ! η Ρούλα Κορομηλά προβλήθηκε σήμερα το πρωί To άρθρο Ρούλα Κορομηλά: ««Από το 2007 δίνω μάχη με ένα θηρίο που ζει μέσα στο σώμα μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ρούλα Κορoμηλά: Από το 2007 δίνω μάχη με ένα θηρίο που ζει μέσα στο σώμα μου

«Ξεκίνησε άγριο, επιθετικό και ανέτρεψε τα πάντα στη ζωή μου» συμπλήρωσε η παρουσιάστρια

Διαβάστε το στο

Ρούλα Κορομηλά: «Από το 2007 δίνω μάχη με ένα θηρίο που ζει μέσα στο σώμα μου»

Η Ρούλα Κορομηλά εξομολογήθηκε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ!, την μάχη που δίνει τα τελευταία 15 χρόνια με ένα αυτοάνοσο νόσημα. Τόνισε επίσης, πόσο έχει αλλάξει ο τρόπος που βλέπει τα πράγματα, μετά από την περιπέτεια αυτή. Στη συνέντευξή της, η Ρούλα Κορομηλά – που μετά από αρκετά χρόνια απουσίας φέτος επέστρεψε αναλαμβάνοντας ... Περισσότερα To άρθρο Ρούλα Κορομηλά: «Από το 2007 δίνω μάχη με ένα θηρίο που ζει μέσα στο σώμα μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Ρούλα Κορομηλά: «Από το 2007 δίνω μάχη με ένα θηρίο…» – Συγκλονιστική εξομολόγηση

«Μου έδειξε τα δόντια του, αλλά του έδειξα κι εγώ τα δικά μου»

Διαβάστε το στο

Ρούλα Κορoμηλά: «Από το 2007 δίνω μάχη με ένα θηρίο που ζει μέσα στο σώμα μου»

«Ξεκίνησε άγριο, επιθετικό και ανέτρεψε τα πάντα στη ζωή μου» συμπλήρωσε η παρουσιάστρια

Διαβάστε το στο

Κορομηλά: Από το 2007 δίνω μάχη με ένα θηρίο που ζει μέσα στο σώμα μου

Η Ρούλα Κορομηλά έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό «ΟΚ» που κυκλοφορεί με «ΤΑ ΝΕΑ» Σαββατοκύριακο.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Ρούλα Κορομηλά: «Από το 2007 δίνω μάχη με ένα θηρίο…» – Συγκλονιστική εξομολόγηση

«Μου έδειξε τα δόντια του, αλλά του έδειξα κι εγώ τα δικά μου»

Διαβάστε το στο tovima

Ρούλα Κορoμηλά: Από το 2007 δίνω μάχη με ένα θηρίο που ζει μέσα στο σώμα μου

Για τη σκληρή μάχη που δίνει με αυτοάνοσο νόσημα από το 2007 μίλησε η Ρούλα Κορομηλά σε συνέντευξή της στο περιοδικό «ΟΚ», απόσπασμα της οποίας προβλήθηκε στο «Mega Καλημέρα». Η αγαπημένη παρουσιάστρια αναφέρθηκε στις αλλαγές που σημειώθηκαν στην κοσμοθεωρία της τα τελευταία χρόνια. «Πώς να μην αλλάξω όταν όλα γύρω μου αλλάζουν; Τα θέματα υγείας, η παύση από τη δουλειά και ο χρόνος που περνά με ωρίμασαν, με έκαναν να αναθεωρήσω πολλά και να αλλάξουν οι προτεραιότητές μου. Με καθοδηγούν πια τα μάτια της καρδιάς μου. Έμαθα να είμαι πιο ανεκτική, να συγχωρώ, να κατανοώ και να δικαιολογώ τους άλλους. Να αγαπώ περισσότερο τους ανθρώπους, αλλά και εμένα την ίδια. Να δίνω σημασία στα πιο απλά κα

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ρούλα Κορoμηλά: «Από το 2007 δίνω μάχη με ένα θηρίο που ζει μέσα στο σώμα μου»

Η Ρούλα Κορoμηλά παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και ένα απόσπασμά της προβλήθηκε μέσα από την εκπομπή «MEGA Καλημέρα». Στη συνέντευξή της, μίλησε για το πόσο έχει αλλάξει ο τρόπος που βλέπει τα πράγματα τα τελευταία χρόνια, αλλά και για το πόσο την επηρέασε η μάχη που δίνει τα τελευταία 15 χρόνια με ένα αυτοάνοσο […] Το άρθρο Ρούλα Κορoμηλά: «Από το 2007 δίνω μάχη με ένα θηρίο που ζει μέσα στο σώμα μου» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Εξομολόγηση Ρούλας Κορoμηλά: «Από το 2007 δίνω μάχη με ένα θηρίο που ζει μέσα στο σώμα μου»

Η Ρούλα Κορoμηλά παραχώρησε μία συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και ένα απόσπασμά της προβλήθηκε μέσα από την εκπομπή «MEGA Καλημέρα».Η Ρούλα Κορoμηλά παραχώρησε μία συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και ένα απόσπασμά της προβλήθηκε μέσα από την εκπομπή «MEGA Καλημέρα».Στη συνέντευξή της, η παρουσιάστρια που μετά από αρκετά χρόνια απουσίας, φέτος επέστρεψε αναλαμβάνοντας την παρουσίαση της εκπομπής «Σπίτι με το Mega» μίλησε για το πόσο έχει αλλάξει ο τρόπος που βλέπει τα πράγματα τα τελευταία […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Η Ρούλα Κορομηλά μιλά στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο με την εφημερίδα Τα Νέα. Η παρουσιάστρια εξομολογείται, […] The post Ρούλα Κορομηλά: «Από το 2007 δίνω μάχη με ένα θηρίο που ζει μέσα στο σώμα μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Ρούλα Κορομηλά: "Από το 2007 δίνω μάχη με ένα θηρίο που ζει μέσα στο σώμα μου"

"Ξεκίνησε άγριο, επιθετικό και ανέτρεψε τα πάντα στη ζωή μου", αποκαλύπτει η Ρούλα Κορομηλά.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Συγκλονίζει η Ρούλα Κορομηλά: «Από το 2007 δίνω μάχη με ένα θηρίο που ζει μέσα στο σώμα μου»

Η Ρούλα Κορομηλά έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό «ΟΚ» που κυκλοφορεί αύριο με «ΤΑ ΝΕΑ» Σαββατοκύριακο. Η αγαπημένη παρουσιάστρια αναφέρθηκε στις αλλαγές που σημειώθηκαν στην κοσμοθεωρία της τα τελευταία χρόνια. «Πως να μην αλλάξω όταν όλα γύρω μου αλλάζουν; Τα θέματα υγείας, η παύση από τη δουλειά και ο χρόνος που περνά με ωρίμασαν, […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Ρούλα Κορομηλά: Η καταξιωμένη παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων, εξομολογείται το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Ρούλα Κορομηλά: «Από το 2007 δίνω μάχη με το θηρίο που ζει μέσα μου»

Μια σπάνια συνέντευξη παραχώρησε η Ρούλα Κορομηλά στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο. Η παρουσιάστρια μίλησε, μεταξύ άλλων και για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε. Όταν αντιμετώπισες το σοβαρό αυτοάνοσο, πίστεψες ποτέ, έστω για μια στιγμή, ότι δεν θα κατάφερνες να επανέλθεις; Από το 2007 δίνω μάχη με ένα θηρίο που ζει […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Ρούλα Κορομηλά: "Από το 2007 δίνω μάχη με ένα θηρίο που ζει μέσα στο σώμα μου"

"Εύχομαι να παραμένει ήρεμο και να μη μου επιτεθεί ξανά"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

H Ρούλα Κορομηλά στο ΟΚ!: «Από το 2007 δίνω μάχη με ένα θηρίο που ζει μέσα στο σώμα μου»

Η εθνική μας παρουσιάστρια, όπως αποκαλούσαν ήδη από τη δεκαετία του ’90 τη Ρούλα Κορομηλά, επέστρεψε τηλεοπτικά τη στιγμή που δεν το περίμενε κανείς. Ως οικοδέσποινα στο «Σπίτι με το Mega» τα βράδια του Σαββάτου. Κάνει την πρώτη της φωτογράφιση στο ΟΚ! και δίνει την πρώτη της συνέντευξη σε περιοδικό μετά από χρόνια. Πράγματα για […] The post H Ρούλα Κορομηλά στο ΟΚ!: «Από το 2007 δίνω μάχη με ένα θηρίο που ζει μέσα στο σώμα μου» appeared first on OK! Magazine Greece.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της