Έκτακτο επίδομα 600 ευρώ: Ποιοι το παίρνουν, ποιοι το χάνουν

12:14 - 09/12/2022

Κατατέθηκε πριν λιγη ώρα στη Βουλή η τροπολογία για το επίδομα 600 ευρώ στο ένστολο προσωπικό του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και του Λιμενικού Σώματος – Ελληνική Ακτοφυλακή. Η τροπολογία ορίζει ότι χορηγείται έκτακτη οικονομική ενίσχυση 600 ευρώ στους ένστολους κατά το μήνα Δεκέμβριο του 2022. Η εν λόγω παροχή δεν προσμετράται στο ανώτατο όριο […] Το άρθρο Έκτακτο επίδομα 600 ευρώ: Ποιοι το παίρνουν, ποιοι το χάνουν εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsique.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έκτακτο επίδομα σε ένστολους: Ποιοι εξαιρούνται και πότε θα δοθεί

Κατατέθηκε στη Βουλή η τροπολογία για την έκτακτη οικονομική ενίσχυση στο ένστολο προσωπικό του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και του Λιμενικού Σώματος-Ελληνική Ακτοφυλακή. Η τροπολογία ορίζει ότι χορηγείται έκτακτη οικονομική ενίσχυση 600 ευρώ, κατά το μήνα Δεκέμβριο του 2022. Η εν λόγω παροχή δεν προσμετράται στο ανώτατο όριο αποδοχών και διέπεται από ειδικό φορολογικό καθεστώς. […] The post Έκτακτο επίδομα σε ένστολους: Ποιοι εξαιρούνται και πότε θα δοθεί appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Έκτακτο επίδομα 600 ευρώ σε ένστολους

Κατατέθηκε η τροπολογία

Διαβάστε το στο news.gr

Ποιοι ένστολοι θα πάρουν το επίδομα 600 ευρώ – Ποιοι το χάνουν

Κατατέθηκε πριν λιγη ώρα στη Βουλή η τροπολογία για την έκτακτη οικονομική ενίσχυση στο ένστολο προσωπικό του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και του Λιμενικού Σώματος – Ελληνική Ακτοφυλακή. Η τροπολογία ορίζει ότι χορηγείται έκτακτη οικονομική ενίσχυση 600 ευρώ κατά το μήνα Δεκέμβριο του 2022. Η εν λόγω παροχή δεν προσμετράται στο ανώτατο όριο αποδοχών και […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsique.gr

Καλαμάτα: Μηχανάκι παρέσυρε πεζή σε διάβαση

Με τον πατέρα που κατήγγειλε τον αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο συναντήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης – «Στεκόμαστε πλάι στο δίκιο»

Ξυλοδαρμός Β. Γραμμένου: Δίωξη για κακούργημα σε βάρος του Κ. Φλώρου – Την Πέμπτη η απολογία του

«Μπλόκο» 1-1 στη Θεσσαλονίκη και απομακρύνεται το πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό

Εργατικό Κέντρο Αθήνας: Πρωτομαγιάτικη απεργία και συγκέντρωση τη Μ. Τετάρτη

ΕΝΦΙΑ 2024: Πώς θα εκτυπώσετε τα εκκαθαριστικά