Τζένη Διαγούπη: «Ανοίγει το παράθυρο και μου λέει… τι την θέλεις μωρή την light; Φάε καμιά τυρόπιτα»

15:50 - 09/12/2022

Ένα αρκετά αμήχανο περιστατικό που της συνέβη με οδηγό αυτοκινήτου στο κέντρο της Αθήνας περιέγραψε η Τζένη Διαγούπη. Η γνωστή […] The post Τζένη Διαγούπη: «Ανοίγει το παράθυρο και μου λέει… τι την θέλεις μωρή την light; Φάε καμιά τυρόπιτα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τζένη Διαγούπη: «Άνοιξε το παράθυρο και μου είπε "τι τη θέλεις μωρή τη light; Φάε καμιά τυρόπιτα”»

Το προσβλητικό σχόλιο που δέχτηκε για τα κιλά της από έναν οδηγό αυτοκίνητου στο κέντρο της Αθήνας

Διαβάστε το στο

Τζένη Διαγούπη: «Άνοιξε το παράθυρο και μου είπε “τι την θέλεις μωρή την light; Φάε καμιά τυρόπιτα”»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» βρέθηκε την Παρασκευή 9/12 η Τζένη Διαγούπη...

Διαβάστε το στο Zougla

Τζένη Διαγούπη: «Άνοιξε το παράθυρο και μου είπε “τι την θέλεις μωρή την light; Φάε καμιά τυρόπιτα”»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» βρέθηκε την Παρασκευή 9/12 η Τζένη Διαγούπη. Η ταλαντούχα ηθοποιός, μεταξύ άλλων, διηγήθηκε στον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά ένα αρκετά αμήχανο περιστατικό που της συνέβη με οδηγό αυτοκινήτου στο κέντρο της Αθήνας. Συγεκριμένα, αποκάλυψε: «Ήμουν στη Βασιλέως Κωνσταντίνου στο φανάρι και έπινα αναψυκτικό zero. Δίπλα […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Τζένη Διαγούπη για τη χονδροφοβία: «Άνοιξε το παράθυρο και μου είπε "τι τη θέλεις μ@ρή τη light; Φάε καμιά τυρόπιτα"»

Σε ένα χονδροφοβικό σχόλιο που δέχτηκε από άνδρα οδηγό αναφέρθηκε η ηθοποιός Τζένη Διαγούπη.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Τζένη Διαγούπη: «Ανοίγει το παράθυρο και μου λέει… τι την θέλεις μ@@ή την light; Φάε καμιά τυρόπιτα»

Η γνωστή ηθοποιός Τζένη Διαγούπη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» και αποκάλυψε στον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Τζένη Μελιτά την προσβλητική ατάκα που άκουσε για το βάρος της από ένα αρκετά αμήχανο περιστατικό που της συνέβη με οδηγό αυτοκινήτου στο κέντρο της Αθήνας.Η γνωστή ηθοποιός Τζένη Διαγούπη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» και αποκάλυψε στον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Τζένη Μελιτά την προσβλητική ατάκα που άκουσε για το βάρος της από ένα αρκετά αμήχανο περιστατικό που της συνέβη με οδηγό αυτοκινήτου στο κέντρο της Αθήνας.«Ήμουν στη Βασιλέως Κωνσταντίνου στο φανάρι και έπινα μία […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Καλεσμένη στην εκπομπή “Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν” βρέθηκε την Παρασκευή 9/12 η Τζένη Διαγούπη. Η To άρθρο Τζένη Διαγούπη: «Άνοιξε το παράθυρο και μου είπε “τι την θέλεις μωρή την light; Φάε καμιά τυρόπιτα”» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Τζένη Διαγούπη: "Άνοιξε το παράθυρο και μου είπε τι το θέλεις το light το αναψυκτικό μωρή; Φάε καμιά τυρόπιτα" [βίντεο]

Η αποκάλυψη της Τζένης Διαγούπη για το προσβλητικό σχόλιο που άκουσε.

Διαβάστε το στο thetoc.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο