Κατατέθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο για τη Στεγαστική Πολιτική – Αναλυτικά οι ρυθμίσεις

09:52 - 10/12/2022

Κατατέθηκε χθες το βράδυ στη Βουλή το νομοσχέδιο «Σπίτι μου-στεγαστική πολιτική για τους νέους, αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας για κοινωνική κατοικία και άλλες διατάξεις», ύστερα από την ολοκλήρωση της δημόσιας διαβούλευσης των διατάξεων. Με τις ρυθμίσεις, που εισάγονται για συζήτηση στη Βουλή, θεσπίζονται οι δράσεις στεγαστικής πολιτικής του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, που περιλαμβάνονται […] Το άρθρο Κατατέθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο για τη Στεγαστική Πολιτική – Αναλυτικά οι ρυθμίσεις εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σπίτι μου: Στη Βουλή το Νομοσχέδιο για τη στεγαστική πολιτική - Αναλυτικά τί προβλέπει

Το νομοσχέδιο για τη στεγαστική πολιτική περιλαμβάνει πολλές ρυθμίσεις όπως το πρόγραμμα Σπίτι μου, που αφορά στη χορήγηση χαμηλότοκων ή άτοκων δανείων για την απόκτηση πρώτης κατοικίας.

Διαβάστε το στο

Κατατέθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο για τη Στεγαστική Πολιτική - Αναλυτικά οι ρυθμίσεις

Κατατέθηκε την Παρασκευή το βράδυ στη Βουλή το νομοσχέδιο «Σπίτι μου-στεγαστική πολιτική για τους νέους...

Διαβάστε το στο Zougla

«Σπίτι μου»: Κατατέθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο για τη Στεγαστική Πολιτική

Αφορά στη χορήγηση χαμηλότοκων ή άτοκων δανείων για την απόκτηση πρώτης κατοικίας.

Διαβάστε το στο tanea.gr

"Σπίτι μου": Στη Βουλή το νομοσχέδιο για τη στεγαστική πολιτική - Δείτε αναλυτικά όλες τις ρυθμίσεις

Κατατέθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο για τη Στεγαστική Πολιτική - Αναλυτικά οι ρυθμίσεις

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Στη Βουλή το νομοσχέδιο για τη Στεγαστική Πολιτική – Τι προβλέπει

Περιλαμβάνει το πρόγραμμα «Σπίτι μου» για την χορήγηση χαμηλότοκων ή άτοκων δανείων για την απόκτηση πρώτης κατοικίας, την «Κοινωνική Αντιπαροχή» που συνίσταται στην αξιοποίηση ακινήτων του Δημοσίου για εξασφάλιση ποιοτικής κατοικίας με χαμηλό ενοίκιο, το πρόγραμμα «Κάλυψη», για τη μίσθωση ιδιωτικών κατοικιών και την διάθεσή σε ωφελούμενους νέους δικαιούχους του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος, και τη δράση «Ανακαινίζω – Νοικιάζω» μέσω της οποίας επιδοτείται η ανακαίνιση κατοικιών προκειμένου να διατεθούν για μίσθωση The post Στη Βουλή το νομοσχέδιο για τη Στεγαστική Πολιτική – Τι προβλέπει appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr

Σπίτι μου: Κατατέθηκε το νομοσχέδιο για τη στεγαστική πολιτική – Οι ρυθμίσεις για τα 4 προγράμματα

Κατατέθηκε χθες το βράδυ στη Βουλή το νομοσχέδιο «Σπίτι μου–στεγαστική πολιτική για τους νέους, αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας για κοινωνική κατοικία και άλλες διατάξεις», ύστερα από την ολοκλήρωση της δημόσιας διαβούλευσης των διατάξεων. Με τις ρυθμίσεις, που εισάγονται για συζήτηση στη Βουλή, θεσπίζονται οι δράσεις στεγαστικής πολιτικής του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, που περιλαμβάνονται στην κυβερνητική […]

Διαβάστε το στο mikrometoxos.gr

Κατατέθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο για τη Στεγαστική Πολιτική - Αναλυτικά οι ρυθμίσεις ekomninou Σαβ, 10/12/2022 - 14:15

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr

Στη Βουλή το νομοσχέδιο για τη στεγαστική πολιτική – Τι προβλέπουν οι ρυθμίσεις

Οι προϋποθέσεις υπαγωγής και οι δικαιούχοι των προγραμμάτων, τα οποία απευθύνονται κυρίως σε νέους και ευάλωτες ομάδες πολιτών

Διαβάστε το στο news.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Ρωσία: Νεκρός ο Στρατηγός Σαρβάροφ μετά την έκρηξη του αυτοκινήτου – Ήταν επικεφαλής της εκπαίδευσης του ρωσικού γενικού επιτελείου στρατού

Ηράκλειο: Επιχειρηματίας 79 ετών βρέθηκε νεκρός – Είχε αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι

Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκαν σε ανήλικο γιατί τους ενοχλούσε το τύμπανο κατά τη διάρκεια αγώνα

Διπλωματικές επαφές Μαϊάμι: «Παραγωγικές» αλλά χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα οι συνομιλίες ΗΠΑ-Ουκρανίας

Τρίτο τάνκερ στο στόχαστρο των ΗΠΑ στα διεθνή ύδατα της Βενεζουέλας

Γιαννιτσά: Άνοιξε τρύπα σε δρόμο μήκους 10 μέτρων – Από κάτω περνάει χείμαρρος [Εικόνες]