Πέτσας για Καϊλή: Είμαι σοκαρισμένος – Οι βελγικές αρχές να διερευνήσουν την υπόθεση

09:56 - 10/12/2022

Σοκαρισμένος από την υπόθεση διαφθοράς στην οποία φέρεται να εμπλέκεται η Εύα Καϊλή δήλωσε ότι είναι ο υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας.Περισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο Cnn.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στέλιος Πέτσας για Εύα Καϊλή: Είμαι σοκαρισμένος, μη σπεύδουμε να καταδικάσουμε

Η Εύα Καϊλή συνελήφθη στο Βέλγιο και διεγράφη από το ΠΑΣΟΚ, με τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα να δηλώνει σοκαρισμένος για δύο λόγους. Όπως είπε στην ΕΡΤ, ο ένας είναι ότι η Εύα Καϊλή, που η σύλληψή της φέρεται να σχετίζεται με το Μουντιάλ του Κατάρ, είναι μια φρέσκια φωνή στο κομμάτι της σοσιαλδημοκρατίας ... Περισσότερα To άρθρο Στέλιος Πέτσας για Εύα Καϊλή: Είμαι σοκαρισμένος, μη σπεύδουμε να καταδικάσουμε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Πέτσας για Καϊλή: Είμαι σοκαρισμένος – Να διερευνηθεί σε βάθος η υπόθεση

Σοκαρισμένος από την υπόθεση διαφθοράς στην οποία φέρεται να εμπλέκεται η Εύα Καϊλή δήλωσε ότι είναι ο υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας. Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο ίδιος είπε ότι είναι σοκαρισμένος για δύο λόγους –γιατί η Εύα Καϊλή είναι μια φρέσκια φωνή στο κομμάτι της σοσιαλδημοκρατίας και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς και το […] Το άρθρο Πέτσας για Καϊλή: Είμαι σοκαρισμένος – Να διερευνηθεί σε βάθος η υπόθεση εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Στέλιος Πέτσας για Καϊλή: Είμαι σοκαρισμένος - Οι βελγικές αρχές να διερευνήσουν την υπόθεση

Σοκαρισμένος από την υπόθεση διαφθοράς στην οποία φέρεται να εμπλέκεται η Εύα Καϊλή δήλωσε ότι είναι ο υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Cnn.gr

ΥΠΑΑΤ: Καταβλήθηκαν στις Περιφέρειες 2,4 εκατ. ευρώ για την αντιμετώπιση της ευλογιάς των προβάτων

Μιχαήλ Μαρμαρινός: Το όραμα και οι προκλήσεις τού καλλιτεχνικού διευθυντή Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου

Ειδικό απεσταλμένο για την Γροιλανδία διόρισε ο Τραμπ - Τι ελπίζει να πετύχει

Νέο ρεκόρ για τον χρυσό: Η τιμή του «σκαρφάλωσε» στα 4.400 δολάρια ανά ουγγιά

Μελέτη πέντε δεκαετιών αποκαλύπτει την ηλικία στην οποία κορυφώνεται η σωματική μας ικανότητα

Ποιος σπέρνει, ποιος θερίζει