Κάτια Ταραμπάνκο: Θα τη δούμε στο Survivor;

10:50 - 10/12/2022

Στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε δηλώσεις η Κάτια Ταραμπάνκο. Το μοντέλο απάντησε για το bullying, το GNTM, ενώ ξεκαθάρισε […] The post Κάτια Ταραμπάνκο: Θα τη δούμε στο Survivor; appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Κάτια Ταραμπάνκο απαντά και ξεκαθαρίζει για το Survivor

«Στη δουλειά δεν επιτρέπω να μου κάνουν bullying, το έχω περάσει και πλέον δεν το επιτρέπω», είπε η Κάτια Ταραμπάνκο. Η Κάτια Ταραμπάνκο έκανε δηλώσεις στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών. Το μοντέλο απάντησε για το bullying, το GNTM, ενώ ξεκαθάρισε και για το Survivor. «Δεν έχω δει και πολύ το GNTM φέτος. Νομίζω ότι λείπουν ... Περισσότερα To άρθρο Η Κάτια Ταραμπάνκο απαντά και ξεκαθαρίζει για το Survivor δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Κάτια Ταραμπάνκο: Θα είναι στο «All Star Survivor»;

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε η Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία απάντησε για το bullying, το GNTM, ενώ ξεκαθάρισε και για το «All Star Survivor»...

Διαβάστε το στο Zougla

Κάτια Ταραμπάνκο: Θα είναι στο «All star survivor»;

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε η Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία απάντησε για το bullying, το GNTM, ενώ ξεκαθάρισε και για το «All Star Survivor». Αρχικά η Κάτια Ταραμπάνκο είπε:«Δεν έχω δει και πολύ το GNTM φέτος. Νομίζω ότι λείπουν η Ζενεβιέβ και η Έλενα Χριστοπούλου. Δυστυχώς το bullying υπάρχει σε όλους τους εργασιακούς χώρους. Αν […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Κάτια Ταραμπάνκο: Θα είναι στο Survivor All Star;

Στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε δηλώσεις η Κάτια Ταραμπάνκο. Το μοντέλο απάντησε για το bullying, το GNTM, ενώ ξεκαθάρισε και για το Survivor. «Δεν έχω δει και πολύ το GNTM φέτος. Νομίζω ότι λείπουν η Ζενεβιέβ και η Έλενα Χριστοπούλου. Δυστυχώς το bullying υπάρχει σε όλους τους εργασιακούς χώρους. Αν δεν το “ξεριζώσουμε” θα […] Το άρθρο Κάτια Ταραμπάνκο: Θα είναι στο Survivor All Star; εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Κάτια Ταραμπάνκο: Απαντάει για το Survivor All Star

Η Κάτια Ταραμπάνκο ξεκαθαρίζει για το Survivor All Star και μιλάει για το GNTM και το bullying.

Διαβάστε το στο neolaia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο