Στέφανος Κωνσταντινίδης: «Βρήκαμε τη Μαρία Ηλιάκη να κλαίει με λυγμούς στην τουαλέτα»
11:58 - 10/12/2022
Στην εκπομπή «Open Weekend» και τη Σοφία Μανουσακίδου μίλησε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, ο οποίος απάντησε και για τη Μαρία Ηλιάκη. […]
The post Στέφανος Κωνσταντινίδης: «Βρήκαμε τη Μαρία Ηλιάκη να κλαίει με λυγμούς στην τουαλέτα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Στέφανος Κωνσταντινίδης: «Βρήκαμε τη Μαρία Ηλιάκη να κλαίει με λυγμούς στην τουαλέτα»
Στην εκπομπή «Open Weekend» και τη Σοφία Μανουσακίδου μίλησε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, ο οποίος απάντησε και για τη Μαρία Ηλιάκη.Στην εκπομπή «Open Weekend» και τη Σοφία Μανουσακίδου μίλησε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, ο οποίος απάντησε και για τη Μαρία Ηλιάκη.«Κάναμε σύσκεψη, ήμασταν όλοι μαζί και χτυπάει το τηλέφωνό της και αποχωρεί απότη σύσκεψη. Αργεί αρκετή ώρα και φεύγει και η Κατερίνα. Μετά από δύο λεπτά χτυπάει το τηλέφωνό μου και μου λέει η Καραβάτου “έλα […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΣτέφανος Κωνσταντινίδης: "Βρήκαμε τη Μαρία Ηλιάκη να κλαίει με λυγμούς στην τουαλέτα"
"Η Μαρία, σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, φώναζε κι έλεγε μα, τι να κάνω, εγώ πήγα να πω μόνο την αλήθεια, αυτά που έχω ζήσει, αυτά που ξέρω"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr