Τριαντάφυλλος κατά Κατερίνας Καινούργιου – «Γιατί γράφεις το όνομά μου κορίτσι μου πρωί πρωί;»

13:08 - 10/12/2022

Ο Τριαντάφυλλος απάντησε στο Open Weekend και στην Πένυ Καβέτσου για την ενόχληση που ένιωσε με την Κατερίνα Καινούργιου, όταν […] The post Τριαντάφυλλος κατά Κατερίνας Καινούργιου – «Γιατί γράφεις το όνομά μου κορίτσι μου πρωί πρωί;» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τριαντάφυλλος σε Κατερίνα Καινούργιου: «Γιατί γράφεις το όνομά μου κορίτσι μου πρωί πρωί;»

«Δεν ξέρω αν είναι επίτηδες, αλλά γιατί να γράψεις εμένα;» πρόσθεσε 

Διαβάστε το στο

Τριαντάφυλλος για Κατερίνα Καινούργιου: Για ποιο λόγο να γράψουν το όνομά μου;

“Αν το θεωρεί βρισιά τι να κάνω; Φιλιά πολλά, φιλάκια πες της” ανέφερε ο Τριαντάφυλλος. Ο Τριαντάφυλλος μίλησε στο Open Weekend και στην Πένυ Καβέτσου για τον εκνευρισμό του με την Κατερίνα Καινούργιου και την εκπομπή της. Ο λόγος ήταν πως στην εκπομπή της υπήρξε ο τίτλος για την αποχώρηση της Ναταλί Κάκκαβα και του ... Περισσότερα To άρθρο Τριαντάφυλλος για Κατερίνα Καινούργιου: Για ποιο λόγο να γράψουν το όνομά μου; δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Τριαντάφυλλος: Νέο ξέσπασμα κατά της Κατερίνας Καινούργου – ««Γιατί γράφεις το όνομά μου κορίτσι μου πρωί πρωί;»

Σε ένα νέο ξέσπασμα κατά της Κατερίνας Καινούργιου προχώρησε ο Τριαντάφυλλος μέσα από δηλώσεις που έκανε To άρθρο Τριαντάφυλλος: Νέο ξέσπασμα κατά της Κατερίνας Καινούργου – ««Γιατί γράφεις το όνομά μου κορίτσι μου πρωί πρωί;» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Τριαντάφυλλος κατά Καινούργιου: "Γιατί γράφεις το όνομά μου κορίτσι μου πρωί πρωί;"

"Φιλιά πολλά, φιλάκια πες της"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο