Μητσοτάκης: «Η ανάπτυξή μας είναι πολύ ταχύτερη από το μέσο όρο της Ευρωζώνης»

13:20 - 10/12/2022

«Βλέπω τον εαυτό μου ως μαθητή της Δημοκρατίας» δηλώνει σε συνέντευξή του στην Süddeutsche Zeitung ο πρωθυπουργός

Διαβάστε Περισσότερα στο news.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μητσοτάκης: Η ανάπτυξή μας είναι πολύ ταχύτερη από το μέσο όρο της ευρωζώνης

Τι είπε ο πρωθυπουργός σε συνέντευξη που παραχώρησε στη γερμανική εφημερίδα Süddeutsche Zeitung

Διαβάστε το στο

«Η ανάπτυξή μας είναι τρέχει περισσότερα από το μέσο όρο της ευρωζώνης» λέει ο Πρωθυπουργός

Τι είπε ο πρωθυπουργός σε συνέντευξη που παραχώρησε στη γερμανική εφημερίδα Süddeutsche Zeitung

Διαβάστε το στο tanea.gr

Μητσοτάκης: Η ανάπτυξη της χώρας ταχύτερη από το μέσο όρο της ευρωζώνης

Διαβάστε το στο tovima

Κυρ. Μητσοτάκης στη SZ: Η Ελλάδα έχει ξεπεράσει τα δύσκολα – H ανάπτυξή μας είναι πολύ ταχύτερη από το μέσο όρο της Ευρωζώνης

Συνέντευξη του πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη δημοσιεύει η γερμανική εφημερίδα Süddeutsche Zeitung με τίτλο «Βλέπω τον εαυτό μου ως μαθητή της Δημοκρατίας». Για την οικονομία, την πορεία της χώρας και το Επενδυτικό Συνέδριο στο Λονδίνο ο πρωθυπουργός αναφέρει ότι «δεν υπήρχε εκεί κανείς πλέον που να χαρακτηρίζει την Ελλάδα ως προβληματική περίπτωση». Ο κ. Μητσοτάκης τονίζει […]

Διαβάστε το στο mikrometoxos.gr

Κ. Μητσοτάκης στη SZ: Η ανάπτυξή μας είναι πολύ ταχύτερη από το μέσο όρο της Ευρωζώνης

Συνέντευξη του πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη δημοσιεύει η γερμανική εφημερίδα Süddeutsche Zeitung με τίτλο «Βλέπω τον εαυτό μου ως μαθητή της Δημοκρατίας». Για την οικονομία, την πορεία της χώρας και το Επενδυτικό Συνέδριο στο Λονδίνο ο πρωθυπουργός αναφέρει ότι «δεν υπήρχε εκεί κανείς πλέον που να χαρακτηρίζει την Ελλάδα ως προβληματική περίπτωση». Ο κ. Μητσοτάκης τονίζει […] Κ. Μητσοτάκης στη SZ: Η ανάπτυξή μας είναι πολύ ταχύτερη από το μέσο όρο της Ευρωζώνης on BLUE SKY.

Διαβάστε το στο blueskytv.gr

Μητσοτάκης: Η ανάπτυξή μας είναι πολύ ταχύτερη από το μέσο όρο της ευρωζώνης

«Βλέπω τον εαυτό μου ως μαθητή της Δημοκρατίας» είναι ο τίτλος συνέντευξης που παραχώρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και δημοσίευσε η γερμανική εφημερίδα Süddeutsche Zeitung. Μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός υποστήριξε ότι, αναφορικά με την οικονομία και την πορεία της χώρας, «δεν υπήρχε κανείς εκεί πλέον που να χαρακτηρίζει την Ελλάδα ως προβληματική περίπτωση», στο Επενδυτικό Συνέδριο στο Λονδίνο. Διαβάστε επίσης: Μητσοτάκης: […]

Διαβάστε το στο larisanew.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ news.gr

Λευτέρης Πανταζής μέσα από το νοσοκομείο: «Κουράστηκα από τις εμφανίσεις, βραδινές, τηλεοπτικές – Είχα να κοιμηθώ 15 μέρες»

Παραμένουν στους δρόμους οι αγρότες, αλλά δεν θα εμποδίσουν την μετακίνηση των εκδρομέων για τις γιορτές – Η εικόνα των μπλόκων

Σε Ραμάλα και Ιερουσαλήμ τη Δευτέρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ έχασε την αδερφή του, Άντα Ζάιντλερ – «Ήταν η ηρωίδα μου, δεν έχω γνωρίσει άνθρωπο τόσο γενναίο»

Ο δήμος Αθηναίων διοργάνωσε street party με ηλεκτρονική μουσική στα σκαλιά εκκλησίας στο Γαλάτσι

Αποδοκιμάστηκε ο Αυστραλός πρωθυπουργός στις εκδηλώσεις μνήμης για τα θύματα της επίθεσης στην παραλία Μποντάι