Χατζηδάκης: Δεν πιστεύω ότι εμπλέκεται ο πρωθυπουργός – Να ενεργήσει γρήγορα η Δικαιοσύνη

18:50 - 10/12/2022

Ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνική Υποθέσεων, Κωστής Χατζηδάκης, με γραπτή του δήλωση απαντά στο δημοσίευμα της εφημερίδας Documento που τον…Περισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χατζηδάκης για παρακολούθησή του: Σε καμία περίπτωση δεν εμπλέκεται ο πρωθυπουργός – Τι λέει ο ΣΥΡΙΖΑ

Τη δική του απάντηση στο δημοσίευμα της εφημερίδας «Dovumento» που επικαλείται ντοκουμέντα παρακολούθησής του από την ΕΥΠ, χαρακτηρίζοντάς τον μάλιστα ως «στόχο 5046c» έδωσε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστής Χατζηδάκης.Τη δική του απάντηση στο δημοσίευμα της εφημερίδας «Dovumento» που επικαλείται ντοκουμέντα παρακολούθησής του από την ΕΥΠ, χαρακτηρίζοντάς τον μάλιστα ως «στόχο 5046c» έδωσε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστής Χατζηδάκης.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Χατζηδάκης: Δεν πιστεύω ότι ο Πρωθυπουργός εμπλέκεται σε παρακολούθησή μου

Για «απίστευτη πολιτική εμπάθεια και απροκάλυπτες σκοπιμότητες» πίσω από την «ακατάσχετη σεναριολογία και ονοματολογία» περί της υπόθεσης των υποκλοπών έκανε λόγο ο υπουργός Εργασίας σε δήλωση του με αφορμή δημοσίευμα που τον εμφανίζει ως στόχο παρακολούθησης από την ΕΥΠ. Παράλληλα, ζήτησε τη «μεγαλύτερη δυνατή επιτάχυνση των σχετικών ενεργειών της Δικαιοσύνης» The post Χατζηδάκης: Δεν πιστεύω ότι ο Πρωθυπουργός εμπλέκεται σε παρακολούθησή μου appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

NBA: Τρίτη σερί ήττα οι Μπακς, οι Μπουλς πήραν τη ματσάρα των 302 πόντων – Όλα τα αποτελέσματα

Προμηθέας: Το δέντρο που έζησε 5.000 χρόνια και κόπηκε από ένα ανθρώπινο λάθος

Βίντεο για γερά νεύρα: Σήκωσε όπλο σε αστυνομικό μέσα σε σούπερ μάρκετ

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρός 79χρονος που αυτοπυροβολήθηκε

Ξεκινάει και φέτος η «Μάχη της τσιπούρας» - Aναλυτής στο Newsbomb

Αγρότες - Ανεστίδης: «Δεν μου έχει έρθει κανένα χαρτί για έλεγχο» - Αρνείται τις κατηγορίες