Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για Μποφίλιου: «Δεν περίμενα αυτή την κατακραυγή»

10:40 - 11/12/2022

Στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» και τη Σοφία Μανουσακίδου μίλησε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, σχετικά με τον χαμό που έγινε […] The post Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για Μποφίλιου: «Δεν περίμενα αυτή την κατακραυγή» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για Νατάσσα Μποφίλιου – Δεν περίμενα ότι κι εγώ θα δεχτώ τόσες επιθέσεις και αρνητικά σχόλια

“Η εικόνα της μου έκανε λίγο παράταιρη και δεν μου ταίριαζε με τα λεγόμενά της” ανέφερε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για την Νατάσσα Μποφίλιου. Δηλώσεις παραχώρησε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος στο Open Weekend και στην Σοφία Μανουσακίδου σχετικά με το πρόσφατο tweet που έκανε για την Νατάσσα Μποφίλιου και το χαμό που προκλήθηκε.  «Θεωρώ ότι το τουίτ ... Περισσότερα To άρθρο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για Νατάσσα Μποφίλιου – Δεν περίμενα ότι κι εγώ θα δεχτώ τόσες επιθέσεις και αρνητικά σχόλια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Δεν περίμενα…» – Νέες δηλώσεις για τη Νατάσσσα Μποφίλιου

«Δεν περίμενα ότι κι εγώ θα δεχτώ τόσες επιθέσεις και τόσα αρνητικά σχόλια»

Διαβάστε το στο

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για Μποφίλιου: Δεν περίμενα αυτή την κατακραυγή – To tweet μου ήταν με χιούμορ κι άποψη

Για την ανάρτησή του σχετικά με την Νατάσσα Μποφίλιου και το ταξίδι της στο Λονδίνο μίλησε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, σημειώνοντας ότι δεν περίμενε αυτή την κατακραυγή. «Θεωρώ ότι το tweet μου ήταν ευνόητο, με χιούμορ, άποψη και πολιτικό σχόλιο. Δεν περίμενα αυτή την κατακραυγή. Δεν περίμενα ότι το tweet μου θα γίνει αιτία για να δεχτεί πολλές επιθέσεις και επίσης δεν περίμενα ότι κι εγώ θα δεχτώ τόσες επιθέσεις και τόσα αρνητικά σχόλια. Η εικόνα της μου έκανε λίγο παράταιρη και δεν μου ταίριαζε με τα λεγόμενά της», είπε αρχικά ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος στο Open Weekend και συνέχισε: «Είναι μια ερμηνεύτρια, την οποία παρακολουθώ καλλιτεχνικά, την εκτιμώ και τη θεωρώ πάρα πολύ καλή τραγουδ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για Μποφίλιου: «Δεν περίμενα αυτή την κατακραυγή»

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος μίλησε για το tweet που είχε κάνει για τη Νατάσα Μποφίλιου, αλλά και τον χαμό που το ακολούθησε.

Διαβάστε το στο neolaia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο