Κατερίνα Παπουτσάκη: «Το διαζύγιο ήταν πολύ κατασταλαγμένο μέσα μου, το έχω ξεπεράσει»

13:06 - 11/12/2022

Μια μικρή στροφή στην καριέρα της αποφάσισε να κάνει η Κατερίνα Παπουτσάκη η οποία το τελευταίο To άρθρο Κατερίνα Παπουτσάκη: «Το διαζύγιο ήταν πολύ κατασταλαγμένο μέσα μου, το έχω ξεπεράσει» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Ήταν πολύ κατασταλαγμένο μέσα μου το διαζύγιο»

«Είναι μια πολύ φωτεινή περίοδος, δεν είναι καθόλου μαύρη, μεταβατική μεν, αλλά όχι μαύρη» πρόσθεσε η ηθοποιός

Διαβάστε το στο

Κατερίνα Παπουτσάκη: Το διαζύγιο ήταν κατασταλαγμένο μέσα μου, το έχω ξεπεράσει

Αποκαλυπτική για την προσωπική της ζωή και την απόφασή της να αλλάξει πορεία στη ζωή της, ήταν η Κατερίνα Παπουτσάκη. Η Κατερίνα Παπουτσάκη αποφάσισε να κάνει μια μικρή στροφή στην καριέρα της, και δίνει μουσικές παραστάσεις σε γνωστή μουσική σκηνή της Αθήνας. Με αφορμή αυτές τις εμφανίσεις, η Κατερίνα Παπουτσάκη μίλησε στην Ελένη Τσολάκη και ... Περισσότερα To άρθρο Κατερίνα Παπουτσάκη: Το διαζύγιο ήταν κατασταλαγμένο μέσα μου, το έχω ξεπεράσει δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Κατερίνα Παπουτσάκη: Ήταν πολύ κατασταλαγμένο μέσα μου το διαζύγιο

Μία νέα ζωή ξεκινά για την αγαπημένη ηθοποιό μετά το πρόσφατο διαζύγιο της.

Διαβάστε το στο

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Open weekend» κι αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην αγάπη της για το τραγούδι, καθώς εμφανίζεται σε μουσική σκηνή της Αθήνας ενώ έκανε και μια εξομολόγηση για το διαζύγιό της με τον Παναγιώτη Πιλαφά και τον τρόπο που το διαχειρίστηκε. «Ο μεγάλος μου γιος δεν ακούει τραπ. Συγχίζεται όταν […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μίλησε για τον γιο της, τον πρόσφατο χωρισμό της από τον Παναγιώτη Πιλαφά, αλλά και την τραπ μουσική.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Το διαζύγιο ήταν πολύ κατασταλαγμένο μέσα μου»

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μίλησε στο Open Weekend και στην Ελένη Τσολάκη για τον γιο της και την τραπ μουσική, τις […] The post Κατερίνα Παπουτσάκη: «Το διαζύγιο ήταν πολύ κατασταλαγμένο μέσα μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Κατερίνα Παπουτσάκη: Ανανεωμένη μετά το διαζύγιο - 'Ήταν πολύ κατασταλαγμένο μέσα μου, το έχω ξεπεράσει' [βίντεο]

'Είναι μια πολύ φωτεινή περίοδος της ζωής μου', είπε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Κατερίνα Παπουτσάκη: Το διαζύγιο ήταν πολύ κατασταλαγμένο μέσα μου – Το έχω ξεπεράσει

Η Κατερίνα Παπουτσάκη παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο Open Weekend και την Ελένη Τσολάκη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τον γιο της και την τραπ μουσική, τις κριτικές για την ενασχόλησή της με το τραγούδι και το πρόσφατο διαζύγιό της. “Ο μεγάλος μου γιος δεν ακούει τραπ. Συγχίζεται όταν βρίσκεται […] The post Κατερίνα Παπουτσάκη: Το διαζύγιο ήταν πολύ κατασταλαγμένο μέσα μου – Το έχω ξεπεράσει appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Ήταν πολύ κατασταλαγμένο μέσα μου το διαζύγιο. Το έχω ξεπεράσει»

H Κατερίνα Παπουτσάκη μίλησε στην Ελένη Τσολάκη και την κάμερα του Open Weekend και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα μουσικά ακούσματα του γιου της αλλά και το διαζύγιό της. «Ο μεγάλος μου γιος δεν ακούει τραπ. Συγχίζεται όταν βρίσκεται κάπου που ακούγονται κομμάτια με σεξιστικό στίχο. Όταν γύρισε πέρυσι από την κατασκήνωση, άκουγε τέτοια, προσπάθησα να του […] The post Κατερίνα Παπουτσάκη: «Ήταν πολύ κατασταλαγμένο μέσα μου το διαζύγιο. Το έχω ξεπεράσει» appeared first on OK! Magazine Greece.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της