Κριστιάνο Ρονάλντο: «Να οδηγήσω τη χώρα μου στο υψηλότερο επίπεδο στον κόσμο ήταν το μεγαλύτερο όνειρό μου»

17:02 - 11/12/2022

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Να οδηγήσω τη χώρα μου στο υψηλότερο επίπεδο στον κόσμο ήταν το μεγαλύτερο όνειρό μου» 11/12/2022 Μία ημέρα μετά από τον αποκλεισμό της Πορτογαλίας από το Μαρόκο στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο Κριστιάνο Ρονάλντο προχώρησε σε μία ανάρτηση στο λογαριασμό του στο Instagram, κατά την οποία τονίζει πόσο μεγάλο όνειρο ήταν για εκείνον να κατακτήσει ένα Μουντιάλ, και πόσο πολύ αφοσιώθηκε και πίστεψε στην Εθνική Πορτογαλίας, παλεύοντας στην ομάδα για το καλό όλων. Αναλυτικά η ανάρτησή του Κριστιάνο Ρονάλντο: «Το να κατακτήσω ένα Μουντιάλ για την Πορτογαλία ήταν το μεγαλύτερο και πιο φιλόδοξο όνειρο της καριέρας μου. Ευτυχώς έχω κ

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Να οδηγήσω τη χώρα μου στο υψηλότερο επίπεδο στον κόσμο ήταν το μεγαλύτερο όνειρό μου»

Μία ημέρα μετά από τον αποκλεισμό της Πορτογαλίας από το Μαρόκο στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο Κριστιάνο Ρονάλντο προχώρησε σε μία ανάρτηση στο λογαριασμό του στο Instagram, κατά την οποία τονίζει πόσο μεγάλο όνειρο ήταν για εκείνον να κατακτήσει ένα Μουντιάλ,  ...

Διαβάστε το στο real.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)