Λοβέρδος: «Έχω σοκαριστεί, έπεσα από τα σύννεφα για την Καϊλή»

19:36 - 11/12/2022

Για τη σύλληψη της Εύας Καϊλή, η οποία εμπλέκεται στο σκάνδαλο διαφθοράς που συγκλονίζει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, μίλησε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Διαβάστε Περισσότερα στο thebest.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λοβέρδος για Καϊλή: «Έχω σοκαριστεί, έπεσα από τα σύννεφα, περιμένω να ακούσω να μιλήσει ο δικηγόρος της» (vid)

Αμήχανος, στενοχωρημένος και σοκαρισμένος δήλωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος για το «Qatar Gate» και την εμπλοκή του ονόματος της Εύας Καϊλή.

Διαβάστε το στο

Λοβέρδος: «Έχω σοκαριστεί, έπεσα από τα σύννεφα για την Καϊλή» – Τι είπε για το ΠΑΣΟΚ

Για τη σύλληψη της Εύας Καϊλή για διαφθορά μίλησε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Διαβάστε το στο tovima

Λοβέρδος για Εύα Καϊλή και «Qatar Gate»: Έχω σοκαριστεί, έπεσα από τα σύννεφα

«Έχω σοκαριστεί. Δεν έχω εκπλαγεί απλώς. Και έχω στεναχωρηθεί. Διότι είναι ένα πρόσωπο το οποίο το ξέρω πάρα πολλά χρόνια», σχολίασε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας στην ΕΡΤ για το «Qatar Gate» και την εμπλοκή του ονόματος της αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ελληνίδας ευρωβουλευτού και στελέχους του ΠΑΣΟΚ, Εύας Καϊλή. Ειδικότερα, σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Επτά», ο Ανδρέας Λοβέρδος σημείωσε: «Έχω τρία πράγματα να σας πω. Το πρώτο είναι πολιτικό. Ναι, κατά βάση είμαι πολιτικός. Αλλά είμαι και καθηγητής του δημοσίου δικαίου. Οπότε θα βάλω κι αυτό στην κουβέντα μας. Πολιτικά νομίζω ότι το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό και Δημοκρατικό Κόμμα έχει μιλή

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Σκληρές αποκαλύψεις από πρώην συνεργάτιδα της Εύας Καϊλή

Χωρίς κανένα έλεος και με πλήρη γνώση του σαθρού παρασκηνίου, η δημοσιογράφος Σοφία Μανδηλαρά αποκαλύπτει όλη τη σκοτεινή πορεία της Ελληνίδας ευρωβουλευτή, Εύας Καϊλή, στον θαυμαστό κόσμο της ευρωπαϊκής γραφειοκρατίας των Βρυξελλών. Η ανοιχτή αυτή επιστολή, την οποία έδωσε στη δημοσιότητα η κα Μανδηλαρά, αφηγείται μια προσωπική ιστορία, της οποίας οι περιγραφές ξεσκεπάζουν τον πραγματικό εσωτερικό […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Λοβέρδος για Καϊλή: Είμαι στεναχωρημένος και έχω σοκαριστεί, έπεσα από τα σύννεφα – Τα είχε όλα ρε παιδί μου

Εμφανώς αμήχανος-όπως δήλωσε και ο ίδιος- εμφανίστηκε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Λοβέρδος, αναφερόμενος στο σκάνδαλο διαφθοράς στο Ευρωκοινοβούλιο, όπου εμπλέκεται η ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή.Εμφανώς αμήχανος-όπως δήλωσε και ο ίδιος- εμφανίστηκε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Λοβέρδος, αναφερόμενος στο σκάνδαλο διαφθοράς στο Ευρωκοινοβούλιο, όπου εμπλέκεται η ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή.Σημειώνεται, πως η κα Καϊλή διεγράφη από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκο Ανδρουλάλη, είχε στηρίξει στις περσινές εσωκομματικές εκλογές ηγεσίας τον Ανδρέα Λοβέρδο. Ειδικότερα, λοιπόν, ο κ. Λοβέρδος, μιλώντας […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Λοβέρδος: «Έχω σοκαριστεί, έπεσα από τα σύννεφα για την Καϊλή» – Τι είπε για το ΠΑΣΟΚ

Για τη σύλληψη της Εύας Καϊλή, η οποία εμπλέκεται στο σκάνδαλο διαφθοράς που συγκλονίζει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, μίλησε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thebest.gr

Αγρότες: Ο χάρτης των μπλόκων σε όλη την Ελλάδα- Ανοιχτά τα διόδια, αποκλεισμός των Τεμπών για φορτηγά τη Δευτέρα

Ουκρανία: Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι επιθυμεί τη συνέχεια των συζητήσεων με τους Ευρωπαίους για τον τερματισμό του πολέμου

Γιώργος Νινιός: Εάν σε μια δουλειά υπάρξουν προσβλητικές συμπεριφορές, το κόβω

Χειλάκης: Συνάδελφος έστειλε μήνυμα, «μην τον πάρεις είναι φίλος του Λιγνάδη»

Τζόκερ: Τα αποτελέσματα της κλήρωσης

Θρίλερ στην Αχαρνών: Εντοπίστηκαν δύο μαχαιρωμένοι σε απόσταση 150 μέτρων