Ρούλα Κορομηλά για την Κιβωτό του Κόσμου: «Νιώθω πόνο και οργή»

12:02 - 12/12/2022

Η Ρούλα Κορομηλά έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «OK!» κι αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην ανάρτησή της για την Κιβωτό του Κόσμου, μετά τις καταγγελίες παιδιών που είχαν ζήσει σε κάποια από τις δομές. Μεγάλη αίσθηση είχε επίσης προκαλέσει η ανάρτησή σου για την Κιβωτό του Κόσμου. Πώς νιώθεις παρακολουθώντας την αποδόμηση ενός ανθρώπου που είχες βοηθήσει […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Πήγαινα σε καθημερινή βάση και φρόντιζα τα βρέφη, πονάει η ψυχή μου να ακούω όλα αυτά τα πράγματα» συμπλήρωσε η παρουσιάστρια 

Διαβάστε το στο

«Πήγαινα σε καθημερινή βάση και φρόντιζα τα βρέφη, πονάει η ψυχή μου να ακούω όλα αυτά τα πράγματα» συμπλήρωσε η παρουσιάστρια

Διαβάστε το στο

Η Ρούλα Κορομηλά έδωσε συνέντευξη...

Διαβάστε το στο Zougla

Ρούλα Κορομηλά για Κιβωτό του Κόσμου: «H Δικαιοσύνη να πράξει τα δέοντα»

Η παρουσιάστρια πήγαινε σε καθημερινή βάση στην ΜΚΟ και φρόντιζε τα παιδιά

Διαβάστε το στο tovima

Κορομηλά για την Κιβωτό του Κόσμου: «Νιώθω πόνο και οργή»

Η Ρούλα Κορομηλά έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «OK!» κι αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην ανάρτησή της για την Κιβωτό του Κόσμου, μετά τις καταγγελίες παιδιών που είχαν ζήσει σε κάποια από τις δομές. Το άρθρο Κορομηλά για την Κιβωτό του Κόσμου: «Νιώθω πόνο και οργή» εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Ρούλα Κορομηλά για την “Κιβωτό του Κόσμου”: «Νιώθω πόνο και οργή»

Η Ρούλα Κορομηλά έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «OK!» κι αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην ανάρτησή της για την Κιβωτό του Κόσμου, μετά τις καταγγελίες παιδιών που είχαν ζήσει σε κάποια από τις δομές. Μεγάλη αίσθηση είχε επίσης προκαλέσει η ανάρτησή σου για την Κιβωτό του Κόσμου. Πώς νιώθεις παρακολουθώντας την αποδόμηση ενός ανθρώπου που είχες βοηθήσει […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Η Νίκη Λυμπεράκη για την «Κιβωτό του κόσμου»: «Έπεσα από τα σύννεφα»

Λίγες μέρες πριν ξεσπάσει το σκάνδαλο της «Κιβωτού του κόσμου» η Νίκη Λυμπεράκη βρέθηκε σε μια από τις δομές και συνομίλησε με τον πατέρα Αντώνιο και την πρεσβυτέρα. Η ίδια μίλησε σε συνέντευξη στην «Ελένη» για την εκπομπή «Μεγαλή εικόνα» ενώ αναφέρθηκε στην «Κιβωτό του κόσμου». «Αγαπώ πολύ αυτήν τη δουλειά. Οι συνεντεύξεις με ενδιαφέροντες […] The post Η Νίκη Λυμπεράκη για την «Κιβωτό του κόσμου»: «Έπεσα από τα σύννεφα» appeared first on OK! Magazine Greece.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Κατέρρευσε ο Στέφανος Παπαδόπουλος: «Μου είπαν ότι θα κυκλοφορήσει βίντεο με προσωπικές μου στιγμές»