Επιμένει ο εισαγγελέας: Ζητάει την προφυλάκιση του αστυνομικού που πυροβόλησε τον 16χρονο Ρομά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αλέξης Κούγιας: Προκατειλημμένος ο εισαγγελέας κατά του αστυνομικού που πυροβόλησε 16χρονο Ρομά
Την αγανάκτησή του εκφράζει με επιστολή ο Αλέξης Κούγιας – ο δικηγόρος του αστυνομικού που πυροβόλησε στο κεφάλι τον 16χρονο Ρομά κατά τη διάρκεια καταδίωξης στη Θεσσαλονίκη – για την διαρροή στοιχείων της δικογραφίας και την εισήγηση του εισαγγελέα να προφυλακιστεί ο αστυνομικός. Ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε αγανακτισμένος για την υπόθεση πυροβολισμού του 16χρονου Ρομά: ... Περισσότερα
To άρθρο Αλέξης Κούγιας: Προκατειλημμένος ο εισαγγελέας κατά του αστυνομικού που πυροβόλησε 16χρονο Ρομά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Εισαγγελέας: Να προφυλακιστεί ο αστυνομικός που πυροβόλησε τον 16χρονο αθίγγανο
Την προφυλάκιση του αστυνομικού της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που κατηγορείται για τον πυροβολισμό του 16χρονου αθιγγάνου, στη διάρκεια καταδίωξης, εισηγείται ο εισαγγελέας προς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης. Για το θέμα της ποινικής μεταχείρισης του 34χρονου αστυφύλακα είχε προκύψει διαφωνία ανάμεσα σε εισαγγελέα και ανακριτή, την οποία καλείται να λύσει το Δικαστικό Συμβούλιο. Κατά πληροφορίες, στην πρότασή […]
Εισαγγελέας: Να προφυλακιστεί ο αστυνομικός που πυροβόλησε τον 16χρονο αθίγγανο on BLUE SKY.
Διαβάστε το στο blueskytv.gr16χρονος Ρομά: Επίθεση Κούγια στον εισαγγελέα που προτείνει την προφυλάκιση του αστυνομικού
Ο κ. Κούγιας ξεκινώντας αναφέρει ότι «θέλω να δημοσιοποιήσω την αγανάκτησή μου για την παράνομη διαρροή στοιχείων της δικογραφίας του εντολέως μου Κ.Ι., πιθανότατα πλέον μόνο από την Εισαγγελία Πλημ/κών Θεσσαλονίκης.Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
Διαβάστε το στο eretikos.grΚούγιας: Προκατειλημμένη η εισαγγελία κατά του αστυνομικού που πυροβόλησε τον 16χρονο
«Για άλλη μια φορά θέλω να δημοσιοποιήσω την αγανάκτησή μου για την παράνομη διαρροή στοιχείων της δικογραφίας του εντολέως μου», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο δικηγόροςΔιαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
Διαβάστε το στο eretikos.gr