Γιάννης Τσορτέκης: «Ήμουν στο σπίτι και ακούω μπαμ… Μου πετούσαν πέτρες»
19:52 - 12/12/2022
Συνέντευξη στην εκπομπή «Στούντιο 4» παραχώρησε ο Γιάννης Τσορτέκης και μίλησε μεταξύ άλλων για την πορεία του αλλά και τον ρόλο του στη σειρά Maestro. Ο Γιάννης Τσορτέκης υποδύεται στη σειρά τον Χαράλαμπο και δεν αποτελεί σίγουρα τον αγαπημένο χαρακτήρα του κοινού. Το θέμα είναι πως δεν πρόκεται για την πρώτη φορά που ο ηθοποιός […]
The post Γιάννης Τσορτέκης: «Ήμουν στο σπίτι και ακούω μπαμ… Μου πετούσαν πέτρες» appeared first on OK! Magazine Greece.
Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιάννης Τσορτέκης: «Μου πετούσαν πέτρες…»
«Ακούω μπαμ μπαμ μπαμ στο παντζούρι...»
Διαβάστε το στο Γιάννης Διακογιάννης: «Κυρίες, δεσποινίδες και κύριοι… Σας αποχαιρετώ»
Η φωνή που μας «ταξίδεψε» από μικρούς κι έγινε στίχος σε τραγούδι, ο δημοσιογράφος που τοποθετήσαμε στην κορυφή όλοι ΕΜΕΙΣ, εκείνος στον οποίο θέλαμε αλλά δε μπορούσαμε να μοιάσουμε. Αυτός ήταν ο Γιάννης Διακογιάννης.
Νίκος Μπουρλάκης για το sportime.gr.
Διαβάστε το στο sportime.grΓιάννης Τσορτέκης: Οι δύο αντίθετοι ρόλοι και οι αντιδράσεις του κόσμου
Οι δύο αντιστρόφως ανάλογοι ρόλοι του Γιάννη Τσορτέκη και οι αντιδράσεις του κοινού!
The post Γιάννης Τσορτέκης: Οι δύο αντίθετοι ρόλοι και οι αντιδράσεις του κόσμου appeared first on Youfly.
Διαβάστε το στο youfly.com