Στην αντεπίθεση ο Μαργαρίτης Σχοινάς για το Κατάρ: Πήρα δώρο μια μπάλα και ένα κουτί σοκολάτες
17:20 - 13/12/2022
Στην αντεπίθεση πέρασε ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς, έπειτα από δημοσιεύματα που τον θέλουν να ερευνάται για πιθανή εμπλοκή στο Qatargate. Σε δηλώσεις του από τις Βρυξέλλες, ο κ. Σχοινάς τοποθετήθηκε σχετικά, τονίζοντας ότι κάθε του λέξη είναι 100% συμβατή με τις πολιτικές της Κομισιόν. Ανέφερε συγκεκριμένα: «Αυτή την εβδομάδα υπήρχε οργή και […]
Το άρθρο Στην αντεπίθεση ο Μαργαρίτης Σχοινάς για το Κατάρ: Πήρα δώρο μια μπάλα και ένα κουτί σοκολάτες εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαργαρίτης Σχοινάς για Qatar Gate: «Πήρα δώρο μια μπάλα και ένα κουτί σοκολάτες»
Μια μπάλα ποδοσφαίρου και ένα κουτί σοκολάτες δήλωσε ότι πήρε ως δώρα από το Κατάρ ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς, περνώντας στην αντεπίθεση και απαντώντας στα όσα ακούγονται μετά τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ερευνάται η πιθανή εμπλοκή του στο σκάνδαλο διαφθοράς Qatar Gate. Μιλώντας από τις Βρυξέλλες, ο Μαργαρίτης Σχοινάς δήλωσε για ... Περισσότερα
To άρθρο Μαργαρίτης Σχοινάς για Qatar Gate: «Πήρα δώρο μια μπάλα και ένα κουτί σοκολάτες» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΜαργαρίτης Σχοινάς: Από το Κατάρ πήρα δώρο μία μπάλα
«Σε κάθε δήλωση μου για το Κατάρ, κάθε λέξη μου είναι 100% συμβατή με τις πολιτικές της Κομισιόν», ανέφερε ο Μαργαρίτης Σχοινάς.
Διαβάστε το στο in.grΣχοινάς για Κατάρ: «Πήρα δώρο μία μπάλα και ένα κουτί σοκολάτες»
«Σε κάθε δήλωση μου για το Κατάρ, κάθε λέξη μου είναι 100% συμβατή με τις πολιτικές της Κομισιόν», ανέφερε ο Μαργαρίτης Σχοινάς.
Διαβάστε το στο tanea.grΜαργαρίτης Σχοινάς: Πήρα δώρο μια μπάλα και σοκολάτες από το Κατάρ
Ο Μαργαρίτης Σχοινάς περνά στην αντεπίθεση μετά το δημοσίευμα του Politico για την πιθανή εμπλοκή του στο Qatar GateΠερισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΜαργαρίτης Σχοινάς για Κατάρ: Πήρα δώρο μια μπάλα και ένα κουτί σοκολάτες
Διαβάστε το στο tovimaΣχοινάς: Στο Κατάρ πήρα δώρο μια μπάλα κι ένα κουτί σοκολάτες
Απάντηση σε δημοσιεύματα που τον θέλουν να ερευνάται για πιθανή εμπλοκή στο Qatargate έδωσε την Τρίτη ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς.
Ειδικότερα, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, σε δηλώσεις…
Σχοινάς: Στο Κατάρ πήρα δώρο μια μπάλα κι ένα κουτί σοκολάτες - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
Διαβάστε το στο naftemporiki.grΣτην αντεπίθεση ο Μαργαρίτης Σχοινάς: Ναι πήρα δώρα από το Κατάρ, μια μπάλα και ένα κουτί σοκολάτες...
Ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς μίλησε στο Στρασβούργο, στη συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
Διαβάστε το στο thetoc.grΣχοινάς για Qatargate: «Μου έδωσαν μια μπάλα ποδοσφαίρου και ένα κουτί σοκολάτες»
Ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν απάντησε με χιουμοριστικά διάθεση στις ερωτήσεις δημοσιογράφων για το αν έλαβε δώρα από το Κατάρ κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην χώρα
The post Σχοινάς για Qatargate: «Μου έδωσαν μια μπάλα ποδοσφαίρου και ένα κουτί σοκολάτες» appeared first on Protagon.gr.
Διαβάστε το στο protagon.grΜαργαρίτης Σχοινάς: Από το Κατάρ πήρα δώρο μία μπάλα
Πολιτική θύελλα έχει προκαλέσει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο το Qatargate. Μετά την σύλληψη της Καϊλή, το ενδιαφέρον στράφηκε προς τον Μαργαρίτη Σχοινα, ο οποίος είχε κάνει θετικές δηλώσεις για το Κατάρ, το οποίο επισκέφθηκε στα πλαίσια του Μουντιάλ. Μάλιστα, την Δευτέρα υπήρξε άρθρο του Politico με τον τίτλο «Σχοινάς υπό έλεγχο». Όπως είναι εύλογο, η αντίδραση του γραφείου του αντιπροέδρου της Κομισιόν ήταν […]
Διαβάστε το στο mikrometoxos.grΜαργαρίτης Σχοινάς για το Qatar Gate: Πήρα δώρο μια μπάλα και ένα κουτί σοκολάτες
Απάντηση στις φήμες που ακούγονται τις τελευταίες ημέρες, οι οποίες συνδέουν το όνομά του με το περιβόητο Qatar Gate, έδωσε ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν Μαργαρίτης Σχοινάς, ξεκαθαρίζοντας πως σε όλες…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο Cnn.grΜαργαρίτης Σχοινάς: «Πήρα δώρο μια μπάλα και ένα κουτί σοκολάτες»
Μια μπάλα ποδοσφαίρου και ένα κουτί σοκολάτες δήλωσε ότι πήρε ως δώρα από το Κατάρ ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς, περνώντας στην αντεπίθεση και απαντώντας στα όσα ακούγονται μετά τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ερευνάται η πιθανή εμπλοκή του στο σκάνδαλο διαφθοράς Qatar Gate. Μιλώντας από τις Βρυξέλλες, ο Μαργαρίτης Σχοινάς δήλωσε για […]
Διαβάστε το στο irafina.grΜαργαρίτης Σχοινάς για Κατάρ: Πήρα δώρο μια μπάλα και ένα κουτί σοκολάτες
Στην αντεπίθεση πέρασε ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς, έπειτα από δημοσιεύματα που τον θέλουν να ερευνάται για πιθανή εμπλοκή στο Qatargate.
Διαβάστε το στο fosonline.grΣχοινάς για το Κατάρ: Πήρα δώρο μια μπάλα και ένα κουτί σοκολάτες
Απάντηση στις φήμες που ακούγονται τις τελευταίες ημέρες, οι οποίες συνδέουν το όνομά του με το περιβόητο Qatar Gate, έδωσε ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν Μαργαρίτης Σχοινάς, ξεκαθαρίζοντας πως σε όλες τις τοποθετήσεις του για το Κατάρ, ήταν 100% συμβατές με την πολιτική της Κομισιόν. «Αυτή την εβδομάδα υπήρχε οργή και απογοήτευση. Και ειλικρινά, όλα είναι […]
Διαβάστε το στο dete.grΣτην αντεπίθεση ο Μαργαρίτης Σχοινάς για το Qatar Gate: «Αυτά τα δώρα πήρα από το Κατάρ»
Στο δημοσίευμα του Politico και στις φήμες πως εμπλέκεται στην υπόθεση του Qatar Gate, απαντά ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς τονίζοντας ότι κάθε του λέξη είναι 100% συμβατή με τις πολιτικές της Κομισιόν. «Αυτή την εβδομάδα υπήρχε οργή και απογοήτευση. Και ειλικρινά, όλα είναι δικαιολογημένα. Χαίρομαι που το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ανέλαβε δράση και […]
The post Στην αντεπίθεση ο Μαργαρίτης Σχοινάς για το Qatar Gate: «Αυτά τα δώρα πήρα από το Κατάρ» first appeared on ThesSports.
Διαβάστε το στο thessports.gr