Εύα Καϊλή: «Είμαι αθώα και δεν δωροδοκήθηκα από το Κατάρ, ήμουν εντολοδόχος της Κομισιόν»-Τι είπε ο δικηγόρος της Μ. Δημητρακόπουλος

19:30 - 13/12/2022

«Έσπασε τη σιωπή της» έστω και μέσω του δικηγόρου της οικογένειάς της Μιχάλη Δημητρακόπουλου, η ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή, που βρίσκεται στο επίκεντρο του σκανδάλου Qatargate στο Ευρωκοινοβούλιο, καθώς συνελήφθη κατηγορούμενη για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ξέπλυμα μαύρου χρήματος και διαφθορά.«Έσπασε τη σιωπή της» έστω και μέσω του δικηγόρου της οικογένειάς της Μιχάλη Δημητρακόπουλου, η ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή, που βρίσκεται στο επίκεντρο του σκανδάλου Qatargate στο Ευρωκοινοβούλιο, καθώς συνελήφθη κατηγορούμενη για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ξέπλυμα μαύρου χρήματος και διαφθορά.

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας