Μίρκα Παπακωνσταντίνου: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του Δάνη Κατρανίδη

11:20 - 14/12/2022

Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, με αφορμή την παράσταση «Το έκτο πάτωμα» στο θέατρο Ακροπόλ, μίλησε στις κάμερες To άρθρο Μίρκα Παπακωνσταντίνου: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του Δάνη Κατρανίδη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου αποκάλυψε την κατάσταση της υγείας του Δάνη Κατρανίδη

Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, με αφορμή την παράσταση «Το έκτο πάτωμα» στο θέατρο Ακροπόλ, μίλησε στις κάμερες των τηλεοπτικών ψυχαγωγικών εκπομπών. Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για την πολυσυζητημένη θεατρική επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη όσο και την κατάσταση της υγείας του Δάνη Κατρανίδη. Πιο συγκεκριμένα, η Μίρκα Παπακωνσταντίνου σημείωσε χαρακτηριστικά: «Δεν με αφορούν οι αντιδράσεις. […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Μίρκα Παπακωνσταντίνου: «Έχω νεότερα για την υγεία του Δάνη Κατρανίδη…»

Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου μίλησε στις κάμερες με αφορμή την παράσταση «Το έκτο πάτωμα» στο θέατρο Ακροπόλ. Η ηθοποιός, αναφέρθηκε στην θεατρική επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη αλλά και την κατάσταση της υγείας του Δάνη Κατρανίδη. «Δεν με αφορούν οι αντιδράσεις. Ο Γιώργος Κιμούλης είναι ένας υπέροχος ηθοποιός, πολύ καλά κάνει και επέστρεψε. Ο τελικός κριτής είναι πάντα ο κόσμος. Πάντα […] The post Μίρκα Παπακωνσταντίνου: «Έχω νεότερα για την υγεία του Δάνη Κατρανίδη…» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr

Φοίβος Παπαδάκης: Τι είπε για την κατάσταση υγείας του πατέρα του;

Ο Φοίβος Παπαδάκης μίλησε στον Στέφανο Κωνσταντινίδη και στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε στην περιπέτεια υγείας του πατέρα του, Γιώργου Παπαδάκη. Θυμίζουμε ότι ο παρουσιαστής του «Καλημέρα Ελλάδα» νόσησε με κορονοϊό. Οι τελευταίες ημέρες υπήρξαν πολύ αγχωτικές για εκείνον και την οικογένειά του μιας και ήταν η πρώτη φορά στα σχεδόν […] The post Φοίβος Παπαδάκης: Τι είπε για την κατάσταση υγείας του πατέρα του; appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Φουρέιρα: Με τον Αλμπέρτο Μποτία στην απονομή του diamond album της – Το ευχαριστώ στη μητέρα της Φωτογραφίες TLIFE

Ευρυδίκη Βαλαβάνη στον Αρναούτογλου: «Δεν θέλω να κάνω τα ίδια “λάθη”, γι’ αυτό δεν μιλάω για τη νέα μου σχέση»

Survivor: Ο Θοδωρής Τουρκογεώργος είναι ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Γιάννης Καλλιάνος: Η Ματίνα Παγώνη απαντά για την περιπέτεια του πατέρα του στο νοσοκομείο

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Μου έβριζαν τη μάνα χωρίς να ξέρουν ότι την είχα αποχαιρετήσει πριν έναν χρόνο»

Αλέξης Κούγιας για Εύη Βατίδου: «Έδωσε το 25% σε πέντε δικηγόρους για να πάρουν την περιουσία των παιδιών μας»