Επιταγή ακρίβειας: Άνοιξε η πλατφόρμα για τα 250 ευρώ – Βήμα-βήμα οι αιτήσεις

12:48 - 14/12/2022

Επιταγή ακρίβειας: Ενεργοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022, η πλατφόρμα για την εφάπαξ έκτακτη οικονομική ενίσχυση ύψους 250 € που θα καταβάλει η ΔΥΠΑ σε μη επιδοτούμενους μακροχρόνια ανέργους που έχουν συμπληρώσει 12-24 μήνες συνεχόμενης ανεργίας. Οι μακροχρόνια άνεργοι είναι αυτοί που αποκτούν πρώτη πρόσβαση στην πλατφόρμα για την επιταγή ακρίβειας των 250 ευρώ. Νωρίτερα, ο […] Το άρθρο Επιταγή ακρίβειας: Άνοιξε η πλατφόρμα για τα 250 ευρώ – Βήμα-βήμα οι αιτήσεις εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Επιταγή ακρίβειας: Άνοιξε η πλατφόρμα για τα 250 ευρώ σε μακροχρόνια ανέργους – Οι δικαιούχοι

Η ΔΥΠΑ ανακοίνωσε πως άνοιξε η πλατφόρμα για την επιταγή ακρίβειας ύψους 250 ευρώ που απευθύνεται σε μακροχρόνια άνεργους, που έχουν συμπληρώσει 12-24 μήνες συνεχόμενης ανεργίας. Δικαιούχοι είναι οι μακροχρόνια άνεργοι που πληρούν όλες τις εξής προϋποθέσεις: Ήταν εγγεγραμμένοι στο μητρώο της ΔΥΠΑ για διάστημα πάνω από 12 και έως 24 μήνες στις 30.11.2022 Δεν είναι δικαιούχοι άλλης παροχής, επιδόματος, βοηθήματος ή ενίσχυσης της ΔΥΠΑ, του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος, των οικονομικών παροχών που χορηγούνται σε άτομα με αναπηρία ή του Επιδόματος Παιδιού Πληρούν τα εισοδηματικά κριτήρια του Επιδόματος Θέρμανσης 2021, κατά το φορολογικό έτος 2021, δηλαδή έως 14.000 ευρώ για άγαμους, 20.000

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Επιταγή ακρίβειας: Ανοιξε η πλατφόρμα για τα €250 σε μακροχρόνια ανέργους

Ενεργοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022, η πλατφόρμα για την εφάπαξ έκτακτη οικονομική ενίσχυση ύψους 250 € που θα καταβάλει η ΔΥΠΑ σε μη επιδοτούμενους μακροχρόνια ανέργους που έχουν συμπληρώσει 12-24 μήνες συνεχόμενης ανεργίας.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Επίδομα ακρίβειας 250 ευρώ: Άνοιξε η πλατφόρμα για τους μακροχρόνια άνεργους – Πώς η αίτηση

Η ΔΥΠΑ ανακοίνωσε πως άνοιξε η πλατφόρμα για το επίδομα ακρίβειας 250 ευρώ που απευθύνεται σε μακροχρόνια άνεργους, που έχουν συμπληρώσει 12-24 μήνες συνεχόμενης ανεργίας. Δικαιούχοι είναι οι μακροχρόνια άνεργοι που πληρούν όλες τις εξής προϋποθέσεις: Ήταν εγγεγραμμένοι στο μητρώο της ΔΥΠΑ για διάστημα πάνω από 12 και έως 24 μήνες στις 30.11.2022 Δεν είναι […] The post Επίδομα ακρίβειας 250 ευρώ: Άνοιξε η πλατφόρμα για τους μακροχρόνια άνεργους – Πώς η αίτηση appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Επιταγή ακρίβειας: Άνοιξε η πλατφόρμα για τα 250 ευρώ σε μακροχρόνια ανέργους - Η διαδικασία για να τα πάρετε

Ποιες είναι οι προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούν οι μακροχρόνια άνεργοι για να λάβουν την επιταγή ακρίβειας.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Επιταγή ακρίβειας: Άνοιξε η πλατφόρμα για τα 250 ευρώ – Βήμα-βήμα οι αιτήσεις

Επιταγή ακρίβειας: Ενεργοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022, η πλατφόρμα για την εφάπαξ έκτακτη οικονομική ενίσχυση ύψους 250 € που θα καταβάλει η ΔΥΠΑ σε μη επιδοτούμενους μακροχρόνια ανέργους που έχουν συμπληρώσει 12-24 μήνες συνεχόμενης ανεργίας. Το άρθρο Επιταγή ακρίβειας: Άνοιξε η πλατφόρμα για τα 250 ευρώ – Βήμα-βήμα οι αιτήσεις εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Επίδομα ακρίβειας: Άνοιξε η πλατφόρμα για τους μακροπρόθεσμα άνεργους – Πώς θα κάνετε αίτηση

Άνοιξε η πλατφόρμα για το επίδομα ακρίβειας 250 ευρώ για τους μακροχρόνια άνεργους, όπως ανακοίνωσε η ΔΥΠΑ.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Επιταγή ακρίβειας: Άνοιξε η πλατφόρμα για τα 250 ευρώ – Βήμα-βήμα οι αιτήσεις

Ενεργοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022, η πλατφόρμα για την εφάπαξ έκτακτη οικονομική ενίσχυση ύψους 250 € που θα καταβάλει η ΔΥΠΑ σε μη επιδοτούμενους μακροχρόνια ανέργους που έχουν συμπληρώσει 12-24 μήνες συνεχόμενης ανεργίας. Οι μακροχρόνια άνεργοι είναι αυτοί που αποκτούν πρώτη πρόσβαση στην πλατφόρμα για την επιταγή ακρίβειας των 250 ευρώ. Όπως ανακοινώθηκε από […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Επιταγή ακρίβειας: Η πλατφόρμα διαθέσιμη για τους μακροχρόνια άνεργους!

Και αυτοί που έχουν μείνει καιρό μακριά από εργασία, θα μπορούν να πάρουν την επιταγή ακρίβειας. Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

Επιταγή ακρίβειας: Άνοιξε η πλατφόρμα για τα 250 ευρώ – Ποιοι κάνουν αίτηση με ΑΦΜ – Αναλυτικά τα βήματα

Με ΑΦΜ «οι αιτήσεις» για την επιταγή ακρίβειας - Όσα πρέπει να ξέρετε

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Επιταγή ακρίβειας: Άνοιξε η πλατφόρμα για τα 250 ευρώ στους μακροχρόνια ανέργους

Ανοικτή για τις αιτήσεις των δικαιούχων η πλατφόρμα για την εφάπαξ οικονομική ενίσχυση των 250 ευρώ για τους μη επιδοτούμενους μακροχρόνια ανέργους που έχουν συμπληρώσει 12-24 μήνες συνεχόμενης ανεργίας. Η πλατφόρμα θα ξεκινήσει να δέχεται αιτήσεις για την πρώτη «φουρνιά» δικαιούχων από τις 17:00. Δικαιούχοι της επιταγής ακρίβειας είναι οι μακροχρόνια άνεργοι που πληρούν όλες […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Επιταγή ακρίβειας: Ανοίγει η πλατφόρμα για τα 250 ευρώ – Αναλυτικά τα βήματα

Οι μακροχρόνια άνεργοι είναι αυτοί που αποκτούν πρώτη πρόσβαση στην πλατφόρμα για την επιταγή ακρίβειας των 250 ευρώ. Νωρίτερα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου είχε αναφέρει ότι σύντομα θα υπάρξει η ενίσχυση με το ποσό αυτό, κάτι που λίγες ώρες αργότερα επιβεβαιώθηκε. Όπως ανακοινώθηκε από τη ΔΥΠΑ, σήμερα (14/12) ενεργοποιήθηκε η πλατφόρμα για την εφάπαξ έκτακτη οικονομική […] The post Επιταγή ακρίβειας: Ανοίγει η πλατφόρμα για τα 250 ευρώ – Αναλυτικά τα βήματα appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο πρώτος… τελικός για την κατάκτηση του πρωταθλήματος – Τι ώρα και που θα δούμε το ντέρμπι 

Σεπόλια: Εμπρησμός σε σούπερ μάρκετ τα ξημερώματα

Κίνηση: Τροχαία στον Κηφισό έφεραν μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων και στα δύο ρεύματα

Βομβαρδισμοί στη Γάζα – Η Γερουσία των ΗΠΑ εγκρίνει νέα βοήθεια στο Ισραήλ

Μεγάλη ανατροπή με τα POS – Πότε θα υπάρξει «κούρεμα» των χρεώσεων

ΣΥΡΙΖΑ: Η αβάσταχτη ελαφρότητα… Κασσελάκη