Προϋπολογισμός 2023- Πλακιωτάκης: Προστασία των θαλάσσιων συνόρων με απόλυτο σεβασμό στο διεθνές δίκαιο και την ανθρώπινη ζωή

16:06 - 14/12/2022

Πλακιωτάκης: «Οι γυναίκες και οι άνδρες του Λιμενικού Σώματος, προστατεύουν τα θαλάσσια σύνορα, με απόλυτο σεβασμό στο διεθνές δίκαιο και με προτεραιότητα την προστασία της ανθρώπινης ζωής», υπογράμμισε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Ιωάννης Πλακιωτάκης, κατά τη συζήτηση του προϋπολογισμού στη Βουλή. «Από αυτό που συμβαίνει στο Αιγαίο γίνεται απολύτως ξεκάθαρο ότι η Τουρκία […] Το άρθρο Προϋπολογισμός 2023- Πλακιωτάκης: Προστασία των θαλάσσιων συνόρων με απόλυτο σεβασμό στο διεθνές δίκαιο και την ανθρώπινη ζωή εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πλακιωτάκης: Προστασία των θαλάσσιων συνόρων με απόλυτο σεβασμό στο διεθνές δίκαιο και την ανθρώπινη ζωή

Ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Ιωάννης Πλακιωτάκης, κατά τη συζήτηση του προϋπολογισμού στη Βουλή υπογράμμισε: «Οι γυναίκες και οι άνδρες του Λιμενικού Σώματος, προστατεύουν τα θαλάσσια σύνορα, με απόλυτο σεβασμό στο διεθνές δίκαιο και με προτεραιότητα την προστασία της ανθρώπινης ζωής». «Από αυτό που συμβαίνει στο Αιγαίο γίνεται απολύτως ξεκάθαρο ότι η Τουρκία αφήνει Το άρθρο Πλακιωτάκης: Προστασία των θαλάσσιων συνόρων με απόλυτο σεβασμό στο διεθνές δίκαιο και την ανθρώπινη ζωή εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Ρωσία: Νεκρός ο Στρατηγός Σαρβάροφ μετά την έκρηξη του αυτοκινήτου – Ήταν επικεφαλής της εκπαίδευσης του ρωσικού γενικού επιτελείου στρατού

Ηράκλειο: Επιχειρηματίας 79 ετών βρέθηκε νεκρός – Είχε αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι

Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκαν σε ανήλικο γιατί τους ενοχλούσε το τύμπανο κατά τη διάρκεια αγώνα

Διπλωματικές επαφές Μαϊάμι: «Παραγωγικές» αλλά χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα οι συνομιλίες ΗΠΑ-Ουκρανίας

Τρίτο τάνκερ στο στόχαστρο των ΗΠΑ στα διεθνή ύδατα της Βενεζουέλας

Γιαννιτσά: Άνοιξε τρύπα σε δρόμο μήκους 10 μέτρων – Από κάτω περνάει χείμαρρος [Εικόνες]